no właśnie ... troche mnie to zastanawia... chyba jeszcze trzeba poczekać...kk.dreamer pisze:Został kabel
harymilloki pisze:Pięknie to robią ... Podciągają SP500 ... DAX stoi w miejscu ... Złoto odreagowało... I zraz będzie płacz i zgrzytanie zębówOby nie moich .....
widocznie chcą ECB zmusić do drukowaniacrok. pisze:ciekawe ile wykreca jeszcze stopow dzisiaj na edkudaje usmiech bo chcialbym mine mario widziec jak wyciagnal najwiekszy kaliber a nawet nie zatrzymal spadku
ciekawe jakby nic nie zrobil
Może i tak jest gdy nie wynika to z AT ! Pokazywałem to na wykresach i mi się to układa w całość piękną ... Ale nie mówię że jestem pewien... A co do twojego twierdzenia to zgadzam się odnośnie korelacji i dekoralacji.lukpiasek pisze:harymilloki pisze:Pięknie to robią ... Podciągają SP500 ... DAX stoi w miejscu ... Złoto odreagowało... I zraz będzie płacz i zgrzytanie zębówOby nie moich .....
nie zawsze złoto rośnie kiedy rośnie edek a nawet czasem złoto spada kiedy spadają giełdypodstawa to cięcie strat bo mogą urosnać
no to dobrzeharymilloki pisze:Może i tak jest gdy nie wynika to z AT ! Pokazywałem to na wykresach i mi się to układa w całość piękną ... Ale nie mówię że jestem pewien... A co do twojego twierdzenia to zgadzam się odnośnie korelacji i dekoralacji.lukpiasek pisze:harymilloki pisze:Pięknie to robią ... Podciągają SP500 ... DAX stoi w miejscu ... Złoto odreagowało... I zraz będzie płacz i zgrzytanie zębówOby nie moich .....
nie zawsze złoto rośnie kiedy rośnie edek a nawet czasem złoto spada kiedy spadają giełdypodstawa to cięcie strat bo mogą urosnać