DayTrading: Czwartek 05.06.2014
Re: DayTrading: Czwartek 05.06.2014
ciekawe ile wykreca jeszcze stopow dzisiaj na edku
daje usmiech bo chcialbym mine mario widziec jak wyciagnal najwiekszy kaliber a nawet nie zatrzymal spadku
ciekawe jakby nic nie zrobil 
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 
E/D - wyjście z kanału górą otwiera drogę do korekty 50F ostatnich spadków usytuowanej na 1.3748, w tym rejonie kończy się zasięg kanału który opuścimy. Target będzie jeszcze mocniejszy jeśli dziś nie poprawią maxów (co bardzo prawdopodobne), na D1 będzie Insidebar z samego dołu (na zamkniętej H4 z Londka juz jest), jego zasięg jest co prawda wiekszy niz kanału, ale z F50 się pokrywa i to jest najbardziej prawdopodobny cel UP.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
jeżeli na edku świeca dzienna zamknie sie w okolicach dzisiejszych szczytów to jutro będzie fajny zjazd 
no właśnie ... troche mnie to zastanawia... chyba jeszcze trzeba poczekać...kk.dreamer pisze:Został kabel
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
harymilloki pisze:Pięknie to robią ... Podciągają SP500 ... DAX stoi w miejscu ... Złoto odreagowało... I zraz będzie płacz i zgrzytanie zębówOby nie moich .....
nie zawsze złoto rośnie kiedy rośnie edek a nawet czasem złoto spada kiedy spadają giełdy
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
Pewnie sporo ludzi się wpakowałe w eSki i miało TP na 1,35 bo gdzie indziej by go można postawić, i tak oto zaczeli relziować zyski, a co głupszym mądrzejsci wycieli SL'a jak eded dodjdzie do 1,39 to przestaje jezdzić samochodem przez tydzień.
1,37, przebicie tego bedzie istotne
1,37, przebicie tego bedzie istotne
Ostatnio zmieniony 05 cze 2014, 18:58 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
widocznie chcą ECB zmusić do drukowaniacrok. pisze:ciekawe ile wykreca jeszcze stopow dzisiaj na edkudaje usmiech bo chcialbym mine mario widziec jak wyciagnal najwiekszy kaliber a nawet nie zatrzymal spadku
ciekawe jakby nic nie zrobil
a dziś chyba koniec na 1,3650 wzrostów i konsolka
Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....
- harymilloki
- Maniak

Może i tak jest gdy nie wynika to z AT ! Pokazywałem to na wykresach i mi się to układa w całość piękną ... Ale nie mówię że jestem pewien... A co do twojego twierdzenia to zgadzam się odnośnie korelacji i dekoralacji.lukpiasek pisze:harymilloki pisze:Pięknie to robią ... Podciągają SP500 ... DAX stoi w miejscu ... Złoto odreagowało... I zraz będzie płacz i zgrzytanie zębówOby nie moich .....
nie zawsze złoto rośnie kiedy rośnie edek a nawet czasem złoto spada kiedy spadają giełdypodstawa to cięcie strat bo mogą urosnać
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
-
info.mytrading
Piękne czyszczenie na EURUSD,u nas dzisiaj +106pips.Wracają dobre dni:)
no to dobrzeharymilloki pisze:Może i tak jest gdy nie wynika to z AT ! Pokazywałem to na wykresach i mi się to układa w całość piękną ... Ale nie mówię że jestem pewien... A co do twojego twierdzenia to zgadzam się odnośnie korelacji i dekoralacji.lukpiasek pisze:harymilloki pisze:Pięknie to robią ... Podciągają SP500 ... DAX stoi w miejscu ... Złoto odreagowało... I zraz będzie płacz i zgrzytanie zębówOby nie moich .....
nie zawsze złoto rośnie kiedy rośnie edek a nawet czasem złoto spada kiedy spadają giełdypodstawa to cięcie strat bo mogą urosnać
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem