oj, przydałaby się taka zmienność każdego dnia i na każdej parzeinfo.mytrading pisze:Piękne czyszczenie na EURUSD,u nas dzisiaj +106pips.Wracają dobre dni:)
DayTrading: Czwartek 05.06.2014
Re: DayTrading: Czwartek 05.06.2014
- harymilloki
- Maniak

jeszcze dzisiaj rano wyglądało tragicznie... Zamknięcie świeczek dziennych pod poziomami które sobie wyznaczyłem ale to odreagowanie mnie cieszy. Ciekaw jestem tylko czy się utrzyma. Jeśli tak będzie to można liczyć na profity z L.
no to dobrze![]()
tylko uważaj na to złoto bo kurka nie widać zbytnio popytu
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
harymilloki pisze:Pięknie to robią ... Podciągają SP500 ... DAX stoi w miejscu ... Złoto odreagowało... I zraz będzie płacz i zgrzytanie zębówOby nie moich .....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
D1 na edku też jakoś wyraźnie nie zamyka sie powyzej tego parao dniowego beztrendzia, technicznie widze ciemność.... fundamentalnie S, ale ta jego palanina, ze do 2018 zrobie TLTRO, i pracujemy nad ABS, czy ESP.... Żeby tak sie nie okazało ze inflacja i podbije, a ten tego qe nie wprowadzi.
na załączniku widać to wszytko dość wyraźnie!
na załączniku widać to wszytko dość wyraźnie!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
A ja ciągle czekam na powrót do 1.361 tylko czy się doczekam...
Jak ktoś trzyma L na edku od dzisiejszego minimum to gratuluje 
chyba mało kto, wielu na pewno łapało "s" licząc na dalsze spadkiTomeK_Fx pisze:Jak ktoś trzyma L na edku od dzisiejszego minimum to gratuluje
Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....
fuck! miałem dziś 3 esy, w sumie ponad 250 pipek by wpadło, no ale huj banksterka musiał mnie zrobić w kakałko, i teraz jestem -70, ja pier....!
-- Dodano: czw 05-06-2014, 19:55 --
aczkowliek gdby się stad obiło, to mamy szanse na 1,31, technicznie, ale podobne szanase sa też na 1,4
-- Dodano: czw 05-06-2014, 19:55 --
aczkowliek gdby się stad obiło, to mamy szanse na 1,31, technicznie, ale podobne szanase sa też na 1,4
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- Matthew414
- Pasjonat

Słucham fachowców co widzimy teraz ? I czemu tak się dzieje ? At czy Af ?
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000