oj, przydałaby się taka zmienność każdego dnia i na każdej parzeinfo.mytrading pisze:Piękne czyszczenie na EURUSD,u nas dzisiaj +106pips.Wracają dobre dni:)
 w końcu byłoby na czym zarabiać
oj, przydałaby się taka zmienność każdego dnia i na każdej parzeinfo.mytrading pisze:Piękne czyszczenie na EURUSD,u nas dzisiaj +106pips.Wracają dobre dni:)

jeszcze dzisiaj rano wyglądało tragicznie... Zamknięcie świeczek dziennych pod poziomami które sobie wyznaczyłem ale to odreagowanie mnie cieszy. Ciekaw jestem tylko czy się utrzyma. Jeśli tak będzie to można liczyć na profity z L.
no to dobrze
tylko uważaj na to złoto bo kurka nie widać zbytnio popytu
harymilloki pisze:Pięknie to robią ... Podciągają SP500 ... DAX stoi w miejscu ... Złoto odreagowało... I zraz będzie płacz i zgrzytanie zębówOby nie moich .....

niestety podzielam poglad nowego123 i sądzę ze sp szybko sie  z korekci do okolic 1900 może niżej co by to wyglądało na panike ale nią nie bedzie bo to tylko realizacja zysków powinna być nawet sie  zastanawiam czy nie kopnąć konia i nie ubrać jednego eS na sp na farta czuje realizacje zysków
 niestety podzielam poglad nowego123 i sądzę ze sp szybko sie  z korekci do okolic 1900 może niżej co by to wyglądało na panike ale nią nie bedzie bo to tylko realizacja zysków powinna być nawet sie  zastanawiam czy nie kopnąć konia i nie ubrać jednego eS na sp na farta czuje realizacje zysków

chyba mało kto, wielu na pewno łapało "s" licząc na dalsze spadkiTomeK_Fx pisze:Jak ktoś trzyma L na edku od dzisiejszego minimum to gratuluje