no to dobrze tylko uważaj na to złoto bo kurka nie widać zbytnio popytu
jeszcze dzisiaj rano wyglądało tragicznie... Zamknięcie świeczek dziennych pod poziomami które sobie wyznaczyłem ale to odreagowanie mnie cieszy. Ciekaw jestem tylko czy się utrzyma. Jeśli tak będzie to można liczyć na profity z L.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
harymilloki pisze:Pięknie to robią ... Podciągają SP500 ... DAX stoi w miejscu ... Złoto odreagowało... I zraz będzie płacz i zgrzytanie zębów Oby nie moich .....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
niestety podzielam poglad nowego123 i sądzę ze sp szybko sie z korekci do okolic 1900 może niżej co by to wyglądało na panike ale nią nie bedzie bo to tylko realizacja zysków powinna być nawet sie zastanawiam czy nie kopnąć konia i nie ubrać jednego eS na sp na farta czuje realizacje zysków
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem
D1 na edku też jakoś wyraźnie nie zamyka sie powyzej tego parao dniowego beztrendzia, technicznie widze ciemność.... fundamentalnie S, ale ta jego palanina, ze do 2018 zrobie TLTRO, i pracujemy nad ABS, czy ESP.... Żeby tak sie nie okazało ze inflacja i podbije, a ten tego qe nie wprowadzi.
na załączniku widać to wszytko dość wyraźnie!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
fuck! miałem dziś 3 esy, w sumie ponad 250 pipek by wpadło, no ale huj banksterka musiał mnie zrobić w kakałko, i teraz jestem -70, ja pier....!
-- Dodano: czw 05-06-2014, 19:55 --
aczkowliek gdby się stad obiło, to mamy szanse na 1,31, technicznie, ale podobne szanase sa też na 1,4
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!