DayTrading: Czwartek 05.06.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 06 cze 2014, 00:00

Wzrost
14
48%
Bez zmian
3
10%
Spadek
12
41%

Liczba głosów: 29

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 05.06.2014

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

Nowy123 pisze:
Ciapul pisze:
harymilloki pisze:mądre słowa :) popieram w 100% :) I to byłby koniec ABC ...Wszystko zależy od dziennej.
a ja patrząc na D1 e/u poprostu nie będę zwracał na cienie... podobnie zresztą jak na e/g... i nie podniecałbym się za bardzo tym powrotem bo on moim zdaniem jest bez znaczenia

znaczenie ma fakt ze na rynek trafi 500 mld tanich euro

to sa pozyczki to nie jest QE ja kw USa widac bylo ja kzadzialalo ostanie LTR wogole teraz czemu ma byc podobnie jak ludzie nie biora kredytow t ona chama Banki z LTRO nie wcisna ludzia kredytow :) apo to zorobili - stopy zeby banki nie trzymaly w EBC tej kasy ale to i tak nic nie da bo nie zmusz ludzi do brania kredytow :))) akcje juz drogie to gdzie poleci kaa obstawiam surowce by ta inflacje podniesc :) o to bankstera chodzi o INFLACJE ktore niby zdrowa to 2 %

GOLD GOLD GOLD .....
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

harymilloki pisze:
Nowy123 pisze:[quote="Ciapute="harymilloki"]mądre słowa :) popieram w 100% :) I to byłby koniec ABC ...Wszystko zależy od dziennej.
a ja patrząc na D1 e/u poprostu nie będę zwracał na cienie... podobnie zresztą jak na e/g... i nie podniecałbym się za bardzo tym powrotem bo on moim zdaniem jest bez znaczenia

znaczenie ma fakt ze na rynek trafi 500 mld tanich euro

to sa pozyczki to nie jest QE ja kw USa widac bylo ja kzadzialalo ostanie LTR wogole teraz czemu ma byc podobnie jak ludzie nie biora kredytow t ona chama Banki z LTRO nie wcisna ludzia kredytow :) apo to zorobili - stopy zeby banki nie trzymaly w EBC tej kasy ale to i tak nic nie da bo nie zmusz ludzi do brania kredytow :))) akcje juz drogie to gdzie poleci kaa obstawiam surowce by ta inflacje podniesc :) o to bankstera chodzi o INFLACJE ktore niby zdrowa to 2 %[/quote]

GOLD GOLD GOLD .....[/quote]

mowa o surowcach metalach i zywnosci :)

crok.
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: crok. »

ale mega wał, fundy pewnie maja duzo elek i musza je pozamykac wyzej, ciekawe jak mario sie czuje , ze gu... zrobil z kursem dzisiaj :)
nie mialem czasu od 14 i teraz dopiero patrze :)
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek :)

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

"cierpliwość popłaca..."

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

Nowy123 pisze:to sa pozyczki to nie jest QE ja kw USa widac bylo ja kzadzialalo ostanie LTR wogole teraz czemu ma byc podobnie jak ludzie nie biora kredytow t ona chama Banki z LTRO nie wcisna ludzia kredytow :) apo to zorobili - stopy zeby banki nie trzymaly w EBC tej kasy ale to i tak nic nie da bo nie zmusz ludzi do brania kredytow :))) akcje juz drogie to gdzie poleci kaa obstawiam surowce by ta inflacje podniesc :) o to bankstera chodzi o INFLACJE ktore niby zdrowa to 2 %
no i tu sie z Toba nie zgodze, poprzednie LTRO bylo po to by banki mogly kupowac obligacje południa i ten cel zostal osiagniety
tym razem pozyczki maja isc na akcje kredytowa wiec ok...
natomiast powiedz mi co sie dzieje z instrumentami ktore FED skupuje w ramach QE ? Niszczą je ? Umarzają ?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Ciapul pisze:
Nowy123 pisze:to sa pozyczki to nie jest QE ja kw USa widac bylo ja kzadzialalo ostanie LTR wogole teraz czemu ma byc podobnie jak ludzie nie biora kredytow t ona chama Banki z LTRO nie wcisna ludzia kredytow :) apo to zorobili - stopy zeby banki nie trzymaly w EBC tej kasy ale to i tak nic nie da bo nie zmusz ludzi do brania kredytow :))) akcje juz drogie to gdzie poleci kaa obstawiam surowce by ta inflacje podniesc :) o to bankstera chodzi o INFLACJE ktore niby zdrowa to 2 %
no i tu sie z Toba nie zgodze, poprzednie LTRO bylo po to by banki mogly kupowac obligacje południa i ten cel zostal osiagniety
tym razem pozyczki maja isc na akcje kredytowa wiec ok...
natomiast powiedz mi co sie dzieje z instrumentami ktore FED skupuje w ramach QE ? Niszczą je ? Umarzają ?

helo heloo ale nic nie bylo kupowane kasa lezala w EBC na procentach mialo to ruszyc i pobudzic akcje kredytowa a kasa lezala w EBC podawane bylydane cos tam szlo w rynek ale tak to kasa siedziala na procencie w EBC :) przeciesz glosno o tym byla mowa w mediach i tez podawane bylo

Awatar użytkownika
KropkaCom
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: KropkaCom »

Edek zaraz zrobi dziure w suficie

Awatar użytkownika
kk.dreamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kk.dreamer »

tp1 na kiwi osiagniete, później na cofce dobiore L. Został kabel
Drodzy Panowie Panie również trejdują...

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

tym raze dali ujemne stopy by ta kasa nie siedziala w EBC na procent ale na sile banki tez kredytow nie wcisna ludzia i firma.....bledna kolo tu chodzi tylko i wylacznie by BANKSTERA wywndowala ceny surowcow i zywnosci by inflacja sie podniosla by LICHWA miala lepiej i POLITYCY :) a w tym zmniejszyl sie DLUG w państwach :) a za to znowu placily społeczeństwa :)

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Pięknie to robią ... Podciągają SP500 ... DAX stoi w miejscu ... Złoto odreagowało... I zraz będzie płacz i zgrzytanie zębów :) Oby nie moich .....
"cierpliwość popłaca..."

Zablokowany