DayTrading: Czwartek 05.06.2014
Re: DayTrading: Czwartek 05.06.2014
No na dziś to chyba koniec tych cudów:p popieram rozpoczęcie weekendu tylko jeszcze ski na 1.36 niech się zamkną
Jeżeli nie będzie nowego topu to jak pisałem wcześniej zjazd do parytetu, a na ten moment dla mnie to mało prawdopodobne uwierzy jak zobaczepedro pisze:cyrk na kółkach Panie... nie dadzą rady 1.42... konsola w okolicy 1.36 do konca roku... chyba że się coś na obligach spier... zepsuje,Bemowo1 pisze:Dawno takiego kabaretu nie widziałem - 1.42 jedziemZielonaMgielka pisze:Damn! Przyszpilil mnie euzebiusz sila tych wzrostow.
P4W3L pisze:jeśli ktoś twierdzi że dzisiejszy ruch miał mało co wspólnego z AT to niech go dokładnie przeanalizuje, w szczególności fibo, 1,3475-1,3840 masa zniesień, dodatkowo w okolicach 1,35 główna linia trendu wzrostowego, więc było o co walczyć, a siła odbicia potwierdziła, że byki na tym poziomie wracają do gry
http://www.aaii.com/sentimentsurvey tylko 22,2% niedźwiedzi, 39,5% byków - większość zadowolona i zarobiona
czegoś chyba nie rozumiesz to jest sentyment na giełdach i to w usa chyba i to w czasie nastepnych 6 miesiecy wtf

The AAII Investor Sentiment Survey measures the percentage of individual investors who are bullish, bearish, and neutral on the stock market for the next six months; individuals are polled from the ranks of the AAII membership on a weekly basis. Only one vote per member is accepted in each weekly voting period.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

tak to się odnosi do giełd, a indeksy nadal na północ, zgodnie z oczekiwaniamilukpiasek pisze:P4W3L pisze:jeśli ktoś twierdzi że dzisiejszy ruch miał mało co wspólnego z AT to niech go dokładnie przeanalizuje, w szczególności fibo, 1,3475-1,3840 masa zniesień, dodatkowo w okolicach 1,35 główna linia trendu wzrostowego, więc było o co walczyć, a siła odbicia potwierdziła, że byki na tym poziomie wracają do gry
http://www.aaii.com/sentimentsurvey tylko 22,2% niedźwiedzi, 39,5% byków - większość zadowolona i zarobiona
czegoś chyba nie rozumiesz to jest sentyment na giełdach i to w usa chyba i to w czasie nastepnych 6 miesiecy wtf
The AAII Investor Sentiment Survey measures the percentage of individual investors who are bullish, bearish, and neutral on the stock market for the next six months; individuals are polled from the ranks of the AAII membership on a weekly basis. Only one vote per member is accepted in each weekly voting period.
jesli chodzi o rozumienie angielskiego to jest to mój język codzienny

„Śpieszymy się do dorosłości, żeby tęsknić za dzieciństwem, tracimy zdrowie dla pieniędzy, a potem płacimy by je odzyskać, żyjemy jakbyśmy nigdy nie mieli umrzeć, a umieramy jakbyśmy nigdy nie żyli” - Paulo Coelho
a ja patrząc na D1 e/u poprostu nie będę zwracał na cienie... podobnie zresztą jak na e/g... i nie podniecałbym się za bardzo tym powrotem bo on moim zdaniem jest bez znaczeniaharymilloki pisze:mądre słowapopieram w 100%
I to byłby koniec ABC ...Wszystko zależy od dziennej.
znaczenie ma fakt ze na rynek trafi 500 mld tanich euro
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
poszło S 1935 i 37 czeka choc czekam i tak troche wyzej na wykonczenie podfali V ale teraz to tylko takie DT
piszesz o edku a wklejasz sentyment giełdowy wtf ? nie zarzucam ci ze nie znasz angielskiego tylko bład logiczny albo oświć mnie o co ci kaman ?P4W3L pisze:tak to się odnosi do giełd, a indeksy nadal na północ, zgodnie z oczekiwaniamilukpiasek pisze:P4W3L pisze:jeśli ktoś twierdzi że dzisiejszy ruch miał mało co wspólnego z AT to niech go dokładnie przeanalizuje, w szczególności fibo, 1,3475-1,3840 masa zniesień, dodatkowo w okolicach 1,35 główna linia trendu wzrostowego, więc było o co walczyć, a siła odbicia potwierdziła, że byki na tym poziomie wracają do gry
jesli chodzi o rozumienie angielskiego to jest to mój język codziennypo polsku tylko w domu i na forum
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

żeby nie zaśmiecać niepotrzebnie, dodatkowymi postami, zrobiony odstęp i nowy akapit z sentymentem na giełdachlukpiasek pisze:
piszesz o edku a wklejasz sentyment giełdowy wtf ? nie zarzucam ci ze nie znasz angielskiego tylko bład logiczny albo oświć mnie o co ci kaman ?
„Śpieszymy się do dorosłości, żeby tęsknić za dzieciństwem, tracimy zdrowie dla pieniędzy, a potem płacimy by je odzyskać, żyjemy jakbyśmy nigdy nie mieli umrzeć, a umieramy jakbyśmy nigdy nie żyli” - Paulo Coelho
Ciapul pisze:a ja patrząc na D1 e/u poprostu nie będę zwracał na cienie... podobnie zresztą jak na e/g... i nie podniecałbym się za bardzo tym powrotem bo on moim zdaniem jest bez znaczeniaharymilloki pisze:mądre słowapopieram w 100%
I to byłby koniec ABC ...Wszystko zależy od dziennej.
znaczenie ma fakt ze na rynek trafi 500 mld tanich euro
to sa pozyczki to nie jest QE ja kw USa widac bylo ja kzadzialalo ostanie LTR wogole teraz czemu ma byc podobnie jak ludzie nie biora kredytow t ona chama Banki z LTRO nie wcisna ludzia kredytow