DayTrading: Czwartek 05.06.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 06 cze 2014, 00:00

Wzrost
14
48%
Bez zmian
3
10%
Spadek
12
41%

Liczba głosów: 29

wesoly
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 05.06.2014

Nieprzeczytany post autor: wesoly »

No na dziś to chyba koniec tych cudów:p popieram rozpoczęcie weekendu tylko jeszcze ski na 1.36 niech się zamkną

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

pedro pisze:
Bemowo1 pisze:
ZielonaMgielka pisze:Damn! Przyszpilil mnie euzebiusz sila tych wzrostow. :/
Dawno takiego kabaretu nie widziałem - 1.42 jedziem
cyrk na kółkach Panie... nie dadzą rady 1.42... konsola w okolicy 1.36 do konca roku... chyba że się coś na obligach spier... zepsuje, :564:
Jeżeli nie będzie nowego topu to jak pisałem wcześniej zjazd do parytetu, a na ten moment dla mnie to mało prawdopodobne uwierzy jak zobacze

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

P4W3L pisze:jeśli ktoś twierdzi że dzisiejszy ruch miał mało co wspólnego z AT to niech go dokładnie przeanalizuje, w szczególności fibo, 1,3475-1,3840 masa zniesień, dodatkowo w okolicach 1,35 główna linia trendu wzrostowego, więc było o co walczyć, a siła odbicia potwierdziła, że byki na tym poziomie wracają do gry

http://www.aaii.com/sentimentsurvey tylko 22,2% niedźwiedzi, 39,5% byków - większość zadowolona i zarobiona :)

czegoś chyba nie rozumiesz to jest sentyment na giełdach i to w usa chyba i to w czasie nastepnych 6 miesiecy wtf :/

The AAII Investor Sentiment Survey measures the percentage of individual investors who are bullish, bearish, and neutral on the stock market for the next six months; individuals are polled from the ranks of the AAII membership on a weekly basis. Only one vote per member is accepted in each weekly voting period.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
P4W3L
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: P4W3L »

lukpiasek pisze:
P4W3L pisze:jeśli ktoś twierdzi że dzisiejszy ruch miał mało co wspólnego z AT to niech go dokładnie przeanalizuje, w szczególności fibo, 1,3475-1,3840 masa zniesień, dodatkowo w okolicach 1,35 główna linia trendu wzrostowego, więc było o co walczyć, a siła odbicia potwierdziła, że byki na tym poziomie wracają do gry

http://www.aaii.com/sentimentsurvey tylko 22,2% niedźwiedzi, 39,5% byków - większość zadowolona i zarobiona :)

czegoś chyba nie rozumiesz to jest sentyment na giełdach i to w usa chyba i to w czasie nastepnych 6 miesiecy wtf :/

The AAII Investor Sentiment Survey measures the percentage of individual investors who are bullish, bearish, and neutral on the stock market for the next six months; individuals are polled from the ranks of the AAII membership on a weekly basis. Only one vote per member is accepted in each weekly voting period.
tak to się odnosi do giełd, a indeksy nadal na północ, zgodnie z oczekiwaniami
jesli chodzi o rozumienie angielskiego to jest to mój język codzienny :) po polsku tylko w domu i na forum
„Śpieszymy się do dorosłości, żeby tęsknić za dzieciństwem, tracimy zdrowie dla pieniędzy, a potem płacimy by je odzyskać, żyjemy jakbyśmy nigdy nie mieli umrzeć, a umieramy jakbyśmy nigdy nie żyli” - Paulo Coelho

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

harymilloki pisze:mądre słowa :) popieram w 100% :) I to byłby koniec ABC ...Wszystko zależy od dziennej.
a ja patrząc na D1 e/u poprostu nie będę zwracał na cienie... podobnie zresztą jak na e/g... i nie podniecałbym się za bardzo tym powrotem bo on moim zdaniem jest bez znaczenia

znaczenie ma fakt ze na rynek trafi 500 mld tanich euro
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

poszło S 1935 i 37 czeka choc czekam i tak troche wyzej na wykonczenie podfali V ale teraz to tylko takie DT

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

P4W3L pisze:
lukpiasek pisze:

tak to się odnosi do giełd, a indeksy nadal na północ, zgodnie z oczekiwaniami
jesli chodzi o rozumienie angielskiego to jest to mój język codzienny :) po polsku tylko w domu i na forum
piszesz o edku a wklejasz sentyment giełdowy wtf ? nie zarzucam ci ze nie znasz angielskiego tylko bład logiczny albo oświć mnie o co ci kaman ?
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
P4W3L
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: P4W3L »

lukpiasek pisze:
piszesz o edku a wklejasz sentyment giełdowy wtf ? nie zarzucam ci ze nie znasz angielskiego tylko bład logiczny albo oświć mnie o co ci kaman ?
żeby nie zaśmiecać niepotrzebnie, dodatkowymi postami, zrobiony odstęp i nowy akapit z sentymentem na giełdach
„Śpieszymy się do dorosłości, żeby tęsknić za dzieciństwem, tracimy zdrowie dla pieniędzy, a potem płacimy by je odzyskać, żyjemy jakbyśmy nigdy nie mieli umrzeć, a umieramy jakbyśmy nigdy nie żyli” - Paulo Coelho

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Ciapul pisze:
harymilloki pisze:mądre słowa :) popieram w 100% :) I to byłby koniec ABC ...Wszystko zależy od dziennej.
a ja patrząc na D1 e/u poprostu nie będę zwracał na cienie... podobnie zresztą jak na e/g... i nie podniecałbym się za bardzo tym powrotem bo on moim zdaniem jest bez znaczenia

znaczenie ma fakt ze na rynek trafi 500 mld tanich euro

to sa pozyczki to nie jest QE ja kw USa widac bylo ja kzadzialalo ostanie LTR wogole teraz czemu ma byc podobnie jak ludzie nie biora kredytow t ona chama Banki z LTRO nie wcisna ludzia kredytow :) apo to zorobili - stopy zeby banki nie trzymaly w EBC tej kasy ale to i tak nic nie da bo nie zmusz ludzi do brania kredytow :))) akcje juz drogie to gdzie poleci kaa obstawiam surowce by ta inflacje podniesc :) o to bankstera chodzi o INFLACJE ktore niby zdrowa to 2 %

Zablokowany