1,366 1,373, i dalej juz chyba tylko trend wzrostowy
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
Matthew414 pisze:Słucham fachowców co widzimy teraz ? I czemu tak się dzieje ? At czy Af ?
AT ... Ale za fachowca siebie nie uważam. Ale jakbym miał teraz S to bym chyba się odwrócił. Ale to moje zdanie.
ale ale ale ... ale prostacko piszę
Prosto jest najlepiej Też uważam że E/D teraz UP, patrzcie na 5xH1, jest moc!
Kilka stron wcześniej wrzucałem screena gdzie i czemu Edek może zawędrować w przypadku przebicia maxa.
patrzcie na W1, jesli ta W1 zamknie sie tak jak by miała się zamknąć powyżej 1,37 to na wykresie taką ostania swieczkę zobaczyćie dnia 29.07.2012, koljne wywrywowała się 28.11.2010 a poprzedni 10.10 2004 roku!, i to wtedy na W1 była by czwarta tak świeczka od 2004 roku, poprzednie 3 swieczki jakoś nie miały dużego wpływu na zmianę trendu!1
cajto, jest taka reguła, ze po 5 swieczkach następują 3 spadkowe, .... ale to tylko teoria
Ostatnio zmieniony 05 cze 2014, 20:12 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.