daje usmiech bo chcialbym mine mario widziec jak wyciagnal najwiekszy kaliber a nawet nie zatrzymal spadku
 daje usmiech bo chcialbym mine mario widziec jak wyciagnal najwiekszy kaliber a nawet nie zatrzymal spadku  ciekawe jakby nic nie zrobil
 ciekawe jakby nic nie zrobil 
 daje usmiech bo chcialbym mine mario widziec jak wyciagnal najwiekszy kaliber a nawet nie zatrzymal spadku
 daje usmiech bo chcialbym mine mario widziec jak wyciagnal najwiekszy kaliber a nawet nie zatrzymal spadku  ciekawe jakby nic nie zrobil

no właśnie ... troche mnie to zastanawia... chyba jeszcze trzeba poczekać...kk.dreamer pisze:Został kabel
harymilloki pisze:Pięknie to robią ... Podciągają SP500 ... DAX stoi w miejscu ... Złoto odreagowało... I zraz będzie płacz i zgrzytanie zębówOby nie moich .....
 podstawa to cięcie strat bo mogą urosnać
 podstawa to cięcie strat bo mogą urosnać
widocznie chcą ECB zmusić do drukowaniacrok. pisze:ciekawe ile wykreca jeszcze stopow dzisiaj na edkudaje usmiech bo chcialbym mine mario widziec jak wyciagnal najwiekszy kaliber a nawet nie zatrzymal spadku

Może i tak jest gdy nie wynika to z AT ! Pokazywałem to na wykresach i mi się to układa w całość piękną ... Ale nie mówię że jestem pewien... A co do twojego twierdzenia to zgadzam się odnośnie korelacji i dekoralacji.lukpiasek pisze:harymilloki pisze:Pięknie to robią ... Podciągają SP500 ... DAX stoi w miejscu ... Złoto odreagowało... I zraz będzie płacz i zgrzytanie zębówOby nie moich .....
nie zawsze złoto rośnie kiedy rośnie edek a nawet czasem złoto spada kiedy spadają giełdypodstawa to cięcie strat bo mogą urosnać
no to dobrzeharymilloki pisze:Może i tak jest gdy nie wynika to z AT ! Pokazywałem to na wykresach i mi się to układa w całość piękną ... Ale nie mówię że jestem pewien... A co do twojego twierdzenia to zgadzam się odnośnie korelacji i dekoralacji.lukpiasek pisze:harymilloki pisze:Pięknie to robią ... Podciągają SP500 ... DAX stoi w miejscu ... Złoto odreagowało... I zraz będzie płacz i zgrzytanie zębówOby nie moich .....
nie zawsze złoto rośnie kiedy rośnie edek a nawet czasem złoto spada kiedy spadają giełdypodstawa to cięcie strat bo mogą urosnać

tylko uważaj na to złoto bo kurka nie widać zbytnio popytu
 tylko uważaj na to złoto bo kurka nie widać zbytnio popytu