Zapraszam do testów

Nie ... to 5970 to mogłeś stracić jak już coś ugrałeśJAREK67 pisze:Czyli zaczynając grę w dowolnym momencie z tego badanego okresu z kwotą 2,5 k mógłbym się załapać zaraz na początku na to obsunięcie 5970,42 i ........... Shocked
Laughing
Ja wrzuciłem do Waszego gralla:-) Trailing Stopa EA czyli zautomatyzowanego traila, Mike_05 podrzucił dziś e-Trailinga co jest chyba tym samym rozwiązaniem. Zawsze można zwinąć mniejszy choć pewny zysk.personov pisze:mike_05 możesz przybliżyć o co chodzi z tym e-Trailing ?mike_05 pisze:Bardzo ciekawe rozwiązanie
z niejednego systemu moze zrobić graala
Może źle się wyraziłem. Nie chodzi mi o to, że straciłbym 5970. Tylko mam na mysli to , że mógłbym tak pechowo zacząć, że trafiłbym na ten ciąg zleceń, który w teście doprowadził do takiego DD. oczywiście byłby bankrut, ponieważ nie byłoby środków na rachunku do dalszej gry.green7 pisze:Nie ... to 5970 to mogłeś stracić jak już coś ugrałeś Smile
Domyśnie takie jak w ustawieniach EA wyprowadzone jako extern.luki791 pisze:A mogę zapytać jakie poziomy w tych wskaźnikach są sygnałem?personov pisze: Opiera się ona na wskaźniku Stochastic i RSI.
To jest oddzielny program, wrzuca sie do odrębnego chart i w opcjach jest "czy kontrolować All" jezeli tak, to wszystkie pracujące roboty na innych oknach będzie kontrolował, jezeli :nie" to okno e-traila musi być w tej samej parze, co chcesz kontrolować.personov pisze:mike_05 możesz przybliżyć o co chodzi z tym e-Trailing ?mike_05 pisze:Bardzo ciekawe rozwiązanie
z niejednego systemu moze zrobić graala
Ustawienia proponowane na edka bez zmian "jak jest" TF5M, na innych parach, trzeba pokombinować, ale w zasadzie na wszystkich parametrach.personov pisze:Domyśnie takie jak w ustawieniach EA wyprowadzone jako extern.luki791 pisze:A mogę zapytać jakie poziomy w tych wskaźnikach są sygnałem?personov pisze: Opiera się ona na wskaźniku Stochastic i RSI.
Ale EA jest przeznaczone do testu i wpisuj sobie poziomy jakie będziesz chciał