no, zobaczymy jak to pójdzie. Tymczasem jeszcze jedno pytanie odnośnie systemu - sam składałeś czy masz gotowca?q3master pisze:Skalpuje gdzieś od czerwca wcześniej grałem na wyższych interwałach gdzie czekało się długo na sygnały.JUN pisze:q3master masz kompletny system? Jeśli tak jak długo nim grasz?
Spoko wątek, akurat zaczynam na M1-M5 i od stycznia też dołączę z moimi wejściami.
Systemowo już prawie jest wsio ustalone ale jak śledzisz wpisy to chyba już wiesz, że nie tylko to jest ważne, bo dochodzą do tego czynniki emocjonalne itd.
Jak będziesz miał ciekawe zagrania to wrzucaj, no problem, tylko nie twórz choinek na wykresie bo Ci nie będziemy w stanie pomóc
Tymczasem zastanawiam się nad wyrzuceniem EURUSD, na poprzednich postach widziałem u Ciebie AUDUSD - jak się sprawdza?
Dzisiaj siedząc na demo Admiral Prime stwierdziłem, że nie przejdzie i trafiłem na "onetrade" czy ktoś ma jakieś doświadczenia? Dźwignia niestety tylko 1
W ogóle jakich broków używacie?
Sprostowanie, otwierając konto demo prime wpisałem za mało środków i otworzyło mi zwykłe konto dlatego taki spread - zostaje więc Admiral.