Pablo90 pisze:kruczek i jak oceniasz szkolenie na którym byłeś? Chyba nie za dobrze, skoro twierdzisz, że "średnio to idzie"?
Ogólnie oceniam dobrze i wiem, że nie był bym w tym miejscu gdyby nie szkolenie u Michała... hmm pewnie nawet nie był bym w połowie.
Jeśli chodzi o samo szkolenie, to zawsze jakiś minusy można wskazać... bo jak się ich szuka to zawsze się znajdzie.
Zanim poszedłem na szkolenie, szukałem informacji na temat Michała i te które znalazłem mi wystarczyły... Spodziewałem się poznać dokładnie system którym gra Michał i go poznałem...
dopiero wtedy zrozumiałem na czym gra na fx polega i ile jeszcze drogi przede mną... bo zrozumiałem, że Michał nie ma magicznej różdżki, która zrobi ze mnie tradera
Pablo90 "średnio idzie", bo widzisz czarno na białym jak regularna i częsta jest moja gra, na demo było całkiem ok w 3,5 mc na plusie prawie 200 pipsów, ale wtedy też było to lepiej poukładane... teraz mam trochę inne rzeczy na głowie i na nich skupiam się bardziej, a myślę że sam dobrze wiesz, że żaden szkoleniowiec, trener, mentor, coach czy inny czarodziej nie odwali za nas "brudnej i mozolnej" roboty w stawaniu się traderem i chyba przyznasz mi tu rację...
popraw mnie, ale chyba Ty w jakimś propie zaczynałeś trading i swój czas też tam pewnie włożyłeś (tam mi się gdzieś Twoja osoba kojarzy)
a wracając do tematu, to jest chyba pewien paradoks, że dużo osób chce być traderem, ale nie chce się nim stawać, zgodzisz się ze mną?
W ogóle, jeśli jesteś gdzieś z okolic Śląska, możemy się na bro umówić, bo wydaje mi się, że w wielu sprawach mamy podobny pogląd.
q3mater przy tym longu to cena trochę tańczyła przy tym poziomie, zwracasz uwagę na takie elementy?
kr