Aktualnie dzisiaj było łącznie 8 x 1/4 S od 10325 z TP na 09670 - ostatecznie zostało tylko zabezpieczone 2 x 1/4 S - reszta zamykane wcześniej z ręki - i pewnie wszystko zamknę dzisiaj z ręki - żeby nie zostawiać na weekend.
Podsumowanie dam jutro - w tygodniu było mało czasu na grę - ale jak widzę ogólnie był wzrost - ale widać, że był to wzrost typu korekta. I o ile nie grałem tak jak pisałem UP - a szkoda - to ostro przyciąłem w środę, na tym spadku. Wtedy poszło łącznie 4 x 1/4 S na eur/jpy, 12 x 1/4 S na eur/usd

wszystkie pozycje zaliczone mają pełne TP - na e/u coś około ~230p a na e/j około ~630p - oczywiście sumy podawane łącznie. Było też parę "wpadek" - ale szczegóły jutro na screenach.
Gdy miałem trochę wolnego czasu zrobiłem taki mały mini test mojej strategii dla par eur/aud i eur/jpy a także eur/cad. Ogólne wnioski są takie, że zakres ruchu jest tam większy niż na e/u a co za tym idzie można zarobić szybciej przy podobnym locie. Ale jest małe ale - trzeba mieć zawsze na uwadze co się dzieje na e/u, następnie SL - musi być większy - czasem sporo. Podsumowując - strategia nie myli się także przy pracy na tych parach - ale wymagane są pewne "drobne zmiany"
Podsumowując po raz kolejny - na pewno postaram się bliżej "zapoznać" z wyżej wymienionym parami - nie zapominając długich i pięknych lat spędzonych z e/u - rozwodu nie będzie
Mam nadzieję, że moja strategia nie obrazi się z powodu takiego obrotu sprawy i nie wystawi mojego zaufania na próbę - a zaufanie wypracowane przez wiele lat i potwierdzone wieloma pipsami i wieloma $$$ szkoda by było zmieniać na inna strategię...
Pożyjemy - zobaczymy...