spoko...pytam bo mi gorzej idzie jak ludzie w około wiedzą o moich pozycjach...klonmarcin pisze:
Po prostu presja - a ponadto nie muszę nic nikomu udowadniać.
ciekawy aspekt psychologiczny...
graty za dotychczas i dalszych sukcesów....
spoko...pytam bo mi gorzej idzie jak ludzie w około wiedzą o moich pozycjach...klonmarcin pisze:
Po prostu presja - a ponadto nie muszę nic nikomu udowadniać.
Na literę....?klonmarcin pisze:ale jeden wątek tutaj by pasował...
Na literę user czy nazwa wątku ? - tylko jak sprawdziłem to te 15 miesięcy nie pasuje - wątek ciągnie się o wiele dłużej.JAREK67 pisze:Na literę....?
userklonmarcin pisze:Na literę user czy nazwa wątku ? - tylko jak sprawdziłem to te 15 miesięcy nie pasuje - wątek ciągnie się o wiele dłużej.JAREK67 pisze:Na literę....?
Nie chcę być posądzany o oczernianie - ale po przeczytaniu tej wiadomości od razu na myśl mi padło, że to może być ten dziennik.JAREK67 pisze:user
Kuźwa nawet nie żartujklonmarcin pisze:Nie chcę być posądzany o oczernianie - ale po przeczytaniu tej wiadomości od razu na myśl mi padło, że to może być ten dziennik.JAREK67 pisze:user
Można się bardzo łatwo domyśleć - jeśli ktoś ciągle przewala kasę - i ciągle ma na nowe depo - to nasuwa się pytanie: skąd ???
Tak się podpytam...Pablo90 pisze:Myślę, że danbo też może sobie wstawiać wybrane trady i chwalić się ile to nie zarabia. Zamiast tego przynajmniej bezwzględnie i systematycznie publikuje swoje wyniki, jakie by nie były.