OzFX Squeeze-More Strategy

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Yankee
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Yankee »

Raz dziennie to byl system na d1...
Ten temat dotyczy sqeeza czyli sysa na h4

marius09
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: marius09 »

Tego się obawiałem ale cóż jak chce się zarabiać to nie można tylko leżeć bo to byłoby za proste i straciłoby swoją elitarność.

PS: Yankee mam jeszcze jedno pytanko jeśli można bo widzę, że jesteś jednym z aktywniejszych userów w dyskusji. OZ pisze, że najlepiej według niego grać na platformie ODL z powodu czasów. Z tego co się tam wbiłem wynika, że dają konto demo tylko na 30 dni. Da się to jakoś obejść?

Yankee
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Yankee »

Bez problemow.
Po 30 dniach klikasz na otworz rachunek i znow masz 30-dniowe demo i tak bez konca... Ale nie pamietam zebym musial to robic na odl, a tez z tego korzystam.

A co do faktu, jaka platforma, to dla mnie nie ma roznicy czy jest to odl, alpari, czy cos innego, a najlepiej korzystac z kilku... Ale byla o tym dyskusja na poczatku jakos, a mi sie nie chce powtarzac. Radze sie zapoznac z calym tematem, bo zawsze lepiej wiedziec wiecej niz mniej :wink:

kobra11
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: kobra11 »

Mamy sygnał na shorta na usd/chf.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ktos
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ktos »

kobra11 masz rację.
sygnał pojawił się również na U/J i na tej parze zagrałem...
ech...

Awatar użytkownika
riddle
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: riddle »

ktos oby tylko dane dla $ nie namieszaly
Forex to nieograniczone źródło pieniędzy, które wystarczy umieć podnieść !
“Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego.”

rufers
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: rufers »

jaguarII pisze:- ustawiamy wskaźnik Stochastyczny w jednym oknie z Accelerator Oscillator (AC) z ustawieniem parametrów stochastyka (5,3,4
mam małe pytanko jak ustawić żeby te dwa wskaźniki były wyswietlane w jednym oknie w mt4

arexz1
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: arexz1 »

Sygnal dzisiaj byl na usd/jpn i usd/chf oba wszedlem usd/jpn lacznie +100 pips usd/chf wciaz trzymam bo jest spadek.

Co do Usd/jpn bylo to oagesywne wejscie bo wykres znajdowal sie powyzej SMA 200

Awatar użytkownika
yac
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: yac »

ja dziś wszedłem w USD/JPY, EUR/USD i GBP/USD, po niezłym rozpędzie do 60 pipsów teraz mi się trzymaja kolo 40-50, może przez noc się coś wyklaruje. Dziś bardziej opłacalna byłaby wersja dzielenia pozycji na 2, ale z kolei w poniedziałek TP=2x SL się sprawdziła na EUR/USD i USD/CHF znakomicie. I bądź tu mądry :)

Awatar użytkownika
galileo
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: galileo »

rufers pisze:
jaguarII pisze:- ustawiamy wskaźnik Stochastyczny w jednym oknie z Accelerator Oscillator (AC) z ustawieniem parametrów stochastyka (5,3,4
mam małe pytanko jak ustawić żeby te dwa wskaźniki były wyswietlane w jednym oknie w mt4
na pierwszej stronie masz Template i masz opisane jak nalezy to zrobic , a jak chcesz iść na skróty to po lewej stronie masz okna wskaźników wystarczy uruchomic stochastika i przesunąć go pod wykres tam gdzie masz juz okno aktywne AC
Niech Pipsy Będą z Nami !!!

ODPOWIEDZ