OzFX Squeeze-More Strategy
Tego się obawiałem ale cóż jak chce się zarabiać to nie można tylko leżeć bo to byłoby za proste i straciłoby swoją elitarność.
PS: Yankee mam jeszcze jedno pytanko jeśli można bo widzę, że jesteś jednym z aktywniejszych userów w dyskusji. OZ pisze, że najlepiej według niego grać na platformie ODL z powodu czasów. Z tego co się tam wbiłem wynika, że dają konto demo tylko na 30 dni. Da się to jakoś obejść?
PS: Yankee mam jeszcze jedno pytanko jeśli można bo widzę, że jesteś jednym z aktywniejszych userów w dyskusji. OZ pisze, że najlepiej według niego grać na platformie ODL z powodu czasów. Z tego co się tam wbiłem wynika, że dają konto demo tylko na 30 dni. Da się to jakoś obejść?
Bez problemow.
Po 30 dniach klikasz na otworz rachunek i znow masz 30-dniowe demo i tak bez konca... Ale nie pamietam zebym musial to robic na odl, a tez z tego korzystam.
A co do faktu, jaka platforma, to dla mnie nie ma roznicy czy jest to odl, alpari, czy cos innego, a najlepiej korzystac z kilku... Ale byla o tym dyskusja na poczatku jakos, a mi sie nie chce powtarzac. Radze sie zapoznac z calym tematem, bo zawsze lepiej wiedziec wiecej niz mniej
Po 30 dniach klikasz na otworz rachunek i znow masz 30-dniowe demo i tak bez konca... Ale nie pamietam zebym musial to robic na odl, a tez z tego korzystam.
A co do faktu, jaka platforma, to dla mnie nie ma roznicy czy jest to odl, alpari, czy cos innego, a najlepiej korzystac z kilku... Ale byla o tym dyskusja na poczatku jakos, a mi sie nie chce powtarzac. Radze sie zapoznac z calym tematem, bo zawsze lepiej wiedziec wiecej niz mniej

ja dziś wszedłem w USD/JPY, EUR/USD i GBP/USD, po niezłym rozpędzie do 60 pipsów teraz mi się trzymaja kolo 40-50, może przez noc się coś wyklaruje. Dziś bardziej opłacalna byłaby wersja dzielenia pozycji na 2, ale z kolei w poniedziałek TP=2x SL się sprawdziła na EUR/USD i USD/CHF znakomicie. I bądź tu mądry 

na pierwszej stronie masz Template i masz opisane jak nalezy to zrobic , a jak chcesz iść na skróty to po lewej stronie masz okna wskaźników wystarczy uruchomic stochastika i przesunąć go pod wykres tam gdzie masz juz okno aktywne ACrufers pisze:mam małe pytanko jak ustawić żeby te dwa wskaźniki były wyswietlane w jednym oknie w mt4jaguarII pisze:- ustawiamy wskaźnik Stochastyczny w jednym oknie z Accelerator Oscillator (AC) z ustawieniem parametrów stochastyka (5,3,4
Niech Pipsy Będą z Nami !!!