OzFX Squeeze-More Strategy

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
marius09
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: marius09 »

To trzeba z pechem iść pod rękę. Ja zacząłem się interesować systemem i kombinować według jego założeń to gość wprowadza opłaty. W sumie nie ma się mu co dziwić i tak jest wielki za to, że przez tak długi czas publikował sygnały.

Awatar użytkownika
magictrader
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: magictrader »

Nocnego shorta na USD/CAD zamknąłem z kilkoma pipsami zysku i nie wiem czemu kusi mnie, aby otworzyć ponownie krótką pozycję.

Może tym razem poczekam na sygnał do którego brakuje już tylko zmiany koloru AO.

umika3
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: umika3 »

Litości mam dzisiaj ciężki dzień :( czy na EURUSD na 1H i na 4H mamy już sygnał na L???? Buja tu dzisiaj jak na starej łajbie dlatego proszę o zdanie specjalistów :!:
"Samobójstwo nie jest kwestią wyboru, następuje, gdy cierpienie przekracza siły do walki z nim"

Yankee
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Yankee »

Tak to wyglada na m30.
Ten trojkat (ew choragiewka) moze troszke naciagany, ale jak na razie sie sprawdzil. Jeslicena pojdzie gora (a pamietajmy ze to raczej formacja kontunuacji niz odwrocenia) to powinno zgrac sie ze stochem i ac i pewnie bedzie sygnal...

Looknalem sobie w kalendarz... Chyba bedzie pojedynek Bob vs trojkat :D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

umika3
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: umika3 »

Dzięki za odpowiedź...no to będziem lukać :)
"Samobójstwo nie jest kwestią wyboru, następuje, gdy cierpienie przekracza siły do walki z nim"

Awatar użytkownika
magictrader
Pasjonat
Pasjonat

znowu Ben namieszał :)

jaguarII
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jaguarII »

marius09 pisze:To trzeba z pechem iść pod rękę. Ja zacząłem się interesować systemem i kombinować według jego założeń to gość wprowadza opłaty. W sumie nie ma się mu co dziwić i tak jest wielki za to, że przez tak długi czas publikował sygnały.
no cóż doszedł do wniosku że ten profitowy system zacznie sprzedawać...czysty marketing nic dodac nic ująć...a tak na marginesie wycenił go za 249 $ za miesiąć oczywiśćie dla TF=daily, sami ocencie czy to duzo czy malo majac na uwadze jego trade;y

marius09
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: marius09 »

Pewnie, że nie dużo tylko tak trochę sobie rozpaczam bo mógłby mi dać jeszcze ze 2 tygodnie na zapoznanie się :lol:

kobra11
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: kobra11 »

Na ropie mamy sygnał na longa.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
magictrader
Pasjonat
Pasjonat

czyli short na USD/CAD i Mr Trichet trochę pomaga :) po wcześniejszym skalpowaniu chyba się doczekałem dłuższego ruchu w dół...

ODPOWIEDZ