OzFX Squeeze-More Strategy
A da sie przerobic czas w MT4 u brokera ze strefy czasowej GMT +1by swieczki zamykaly sie jak u brokera GMT-1?Panowie jest jakaś inna platforma oprócz ODL, która rysuje świeczki według tego samego czasu.
Utworzylem taki temat w dziale dla poczatkujacych , ale jak na razie bez odzewu.
Pytanie powstalo wlasnie przez ten system wiec moze powinienem od razu zapytac tutaj.
witam. używam oz od 3 dni i mam 25% wiecej kapitału. kieruje się głownie kupnem par i zamykam przy 40 do 50 pipsow. nie używam 3 wejść bo nie do końca rozumiem o co w nich chodzi ale i tak sporo zgarniam. możliwe jednak że to zwyczajny fart i trafiłem akurat w odpowiednie momenty. na 15 pozycji 2 mi nie weszły ale to raczej przez ryzyko jakie podejmowałem. muszę jeszcze potrenować i dowiedzieć się paru rzeczy. np. kot może mi podać instrukcje jak uruchomić strategie?? wkleiłem ją w odpowiednie miejsce i mam ją w strategiach. mogę ją uruchomić ale nie chce chodzić. jest jej nazwa w prawym górnym rogu ale za nią widnieje smutna minka. nie wiem co to oznacza. Może nie mam na wykresie jakiegoś wskaźniku?? 

musisz wejsc we wlasciwosci experta i zaznaczyc opcje 'umożliw handel'vipovsky pisze:kot może mi podać instrukcje jak uruchomić strategie?? wkleiłem ją w odpowiednie miejsce i mam ją w strategiach. mogę ją uruchomić ale nie chce chodzić. jest jej nazwa w prawym górnym rogu ale za nią widnieje smutna minka. nie wiem co to oznacza. Może nie mam na wykresie jakiegoś wskaźniku??

iwan pytasz czy da się MT4 przerobić tak aby działał w innych nazwijmy to oknach czasowych. A ja się Ciebie pytam po bo co chcesz cokolwiek przerabiać. Nie możesz ściągnąć MT4 tego brokera, który działa według czasu jaki Ci odpowiada, tudzież w czasie, który wskazuje strategia OZ czyli GMT -1??? Po co naprawiać coś co działa, no chyba, że to praktyki studenckie 

Wiem ze tak jest najprosciej ale wtedy trzeba miec odpalone dwie platformy co przy 512MB Ramu i 20 instrumentach w profilu stanowi problem. A praktyki studenckie mam juz dawno za soba. Pozdro
Szukasz czegoś wartosciowego na forum? Zacznij od Kosza bo moze tam zostało to wyrzucone dla powiększenia wolnej przestrzeni dyskowej.