Wpłacić nowe depo do innego brokera.BOCZEK pisze: c) ....... ??
piersze MC - wspomnienia....
wiesz to taka gra ze trzeba sie nauczyc grac z brokami i ich rabac jak sie da a nie uciekac przed nimi...Esco pisze:Nie ze akurat dziś ale czasem może mieć coś wspólnego jak dużo wypłacił.andy11 pisze: przepraszam a co ma broker z tym wspolnego ze dzisiaj stracil....?
W końcu broker tez chce odzyskać swoje pienaidze.
Czasem lepiej zacząć u innego z "czystymi aktami".
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...
- ForexTig3r
- Maniak
Dokładnie jak czytam te teorie spiskowe to wymiotować mi się już normalnie chce.andy11 pisze:przepraszam a co ma broker z tym wspolnego ze dzisiaj stracil....?Esco pisze:Wpłacić nowe depo do innego brokera.BOCZEK pisze: c) ....... ??
jednych broker dzisiaj ogral a inni ograli brokera ,taka to gra.....
To nie broker jest winny za to jak grałeś.
Broker MM jest lepszy, bo gwarantuje S/L i T/P, broker który niepośredniczy w transakcji prędzej.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Mowisz ze nie trzymales sie strategii - przy takich przypadkach doplacanie nie jest dobrym rozwiazaniem - mowie to ze wlasnego przypadku, hrrr.
Lepiej pomalutku odrabiaj, na malej kwocie podszlifujesz sie, a jak bedziesz czul sie lepiej doplacisz
Tak bym zrobil. Oczywiscie ja robilem inaczej, hahahaha, teraz wiem ze to do nieczego dobrego niedoprowadzilo.
Lepiej pomalutku odrabiaj, na malej kwocie podszlifujesz sie, a jak bedziesz czul sie lepiej doplacisz

Tak bym zrobil. Oczywiscie ja robilem inaczej, hahahaha, teraz wiem ze to do nieczego dobrego niedoprowadzilo.
Demo obrazuje mozliwosci Twego Umyslu.
Real - poziom zakucia.
Real - poziom zakucia.
Podzielam zdanie Nemeziss - pomalu. Bez pospiechu (wiadomo, w psyche siediz zeby szybko sie odkuc, ale z takim podejciem moze byc kolejny szybki MC). Grunt to sukcesywnie i stale do przodu, ale nie koniecznie szybko.
A co do moich MC (bylo ich kilka).. nauczyly mnie jednego: MM. I nigdy nie dopuszczac do sytuacji, gdy o zamknieciu decyzji (szczegolnie stratnej, ale nie tylko) decyduje strach i chciwosc. Albo pan broker
Tego chyba najtrudniej sie nauczyc na FX - chlodnego spojrzenia na rynek.
A co do moich MC (bylo ich kilka).. nauczyly mnie jednego: MM. I nigdy nie dopuszczac do sytuacji, gdy o zamknieciu decyzji (szczegolnie stratnej, ale nie tylko) decyduje strach i chciwosc. Albo pan broker

cierpliwość - dyscyplina - minimalizacja ryzyka
Jazda pociągiem: czekasz na pociąg, wsiadasz do odpowiedniego pociągu i wysiadasz na swojej stacji.
Jazda pociągiem: czekasz na pociąg, wsiadasz do odpowiedniego pociągu i wysiadasz na swojej stacji.