daytrader - praca w domu - opinie
- jamesfisher
- Pasjonat
- jamesfisher
- Pasjonat
Jeśli masz jakieś miarodajne wyniki na rynkach, to daje Ci to niesamowitą wolność w kształtowaniu swojego życia. Nie po to zajmujesz się forexem aby pracować dla kogoś i "robić" kogoś bogatym człowiekiem. Więc jeśli czytam "popracuje jeszcze trochę tak na wszelki wypadek tak na x/y etatu" to zastanawiam się czy aby na pewno ten ktoś chce i jest gotowy korzystać z tych możliwości.
p.s.
Można po prostu zająć się swoją pasją, chociażby miała to być hodowla owiec czy struganie fujarek.
p.s.
Można po prostu zająć się swoją pasją, chociażby miała to być hodowla owiec czy struganie fujarek.
"Unia Europejska uznała apokalipsę 21.12.2012 za niezgodną z dyrektywą Parlamentu Europejskiego."
Deklaracja Niepodległości USA - 1337słów.
Dyrektywa UE o przewozie cukierków karmelkowych 25911 słów
- jamesfisher
- Pasjonat
Rozmawiałem z wieloma osobami, które pracują (w pewnej instytucji finansowej). Nikt z nich (albo nie chce się przyznać) nie inwestuje na rynku walutowym (nawet dla sportu). Ciężko jest poznać mentora, który skróci drogę do poziomu eksperta. Potykanie się o własne błędy (najlepiej byłoby o cudze
) jest jedną z metod nauczenia się odpowiedniego podejście do rynku przez lata.

Cudze błędy traktujemy jak elementy krajobrazu więc bardzo łatwo i chętnie je omijamy, własne błędy to niezawiązane sznurówki.
"Unia Europejska uznała apokalipsę 21.12.2012 za niezgodną z dyrektywą Parlamentu Europejskiego."
Napisz coś więcej o Twojej strategii to Ci doradzę, bo ja jeszcze nie spotkałem się z systemem który wytrzymałby 2 lata (nie uwzględniając nawet poślizgów).
PS. Wpłać hajs do funduszu inwestycyjnego i będą za Ciebie pomnażać Twoje pieniądze, tylko gdzie są te fundusze które kończą każdy rok na plusie
PS. Wpłać hajs do funduszu inwestycyjnego i będą za Ciebie pomnażać Twoje pieniądze, tylko gdzie są te fundusze które kończą każdy rok na plusie

- jamesfisher
- Pasjonat
1. Rynek się zmienia i wraz z jego zmianą musi być korekta podejścia (niektórzy piszą, że średnio co pół rokuMarius pisze:Napisz coś więcej o Twojej strategii to Ci doradzę, bo ja jeszcze nie spotkałem się z systemem który wytrzymałby 2 lata (nie uwzględniając nawet poślizgów).

2. Fundusz, hmm. Słucham właśnie audiobook-a "Hedge Fund Market Wizards" Jack Schwager. Ciekawa pozycja z wywiadami