Wytłumacz jej ile są warte te zygzaki - na pewno zrozumiemryko pisze:Moja także jest mocno wyrozumiała, chociaż czasami nie do końca mnie rozumie jak mogę gapić się godzinami w jak ona to nazywa ZYGZAKI

Wytłumacz jej ile są warte te zygzaki - na pewno zrozumiemryko pisze:Moja także jest mocno wyrozumiała, chociaż czasami nie do końca mnie rozumie jak mogę gapić się godzinami w jak ona to nazywa ZYGZAKI
I w tym miejscu muszę bezwzględnie zażądać przeprosin dla mojej połowicy, ponieważ doświadczenie pokazało mi, że nawet spore sumy nie powodują u niej chęci nadmiernego luzowania ilościowego środków z naszego konta. Akurat ma świadomość jakie wartości tutaj się pojawiają a cele co do inwestowania mamy podobne więc nie grozi to wydawaniem na kolejne zbytkiklonmarcin pisze:Wytłumacz jej ile są warte te zygzaki - na pewno zrozumiemryko pisze:Moja także jest mocno wyrozumiała, chociaż czasami nie do końca mnie rozumie jak mogę gapić się godzinami w jak ona to nazywa ZYGZAKI
To graj tylko SL albo TP bez żadnego przestawiania. Będzie bolało jak cena będzie minie TP o kilka pipsów i uderzy w SL, ale będziesz ćwiczył psychikę i trzymanie się zasad. I nie siedź przed komputerem cały czas, ustaw zlecenia i uciekaj żeby nie kusiło.Stforex pisze:W załączniku wrzucam przykład, w jaki sposób psychika może spierdzielić każdy system. Przestawienie pozycji na BE, czy zamknięcie z palca z powodu stresu, wypacza spodziewaną skuteczność systemu ("expectancy").
Pozdrawiam i zachęcam do dyskusji:
SL czy BE?
Wg mnie to jest złe rozwiązanie - lepiej mieć zabezpieczone chociaż +1 niż stratę np. -15p.Halflife pisze:To graj tylko SL albo TP bez żadnego przestawiania.