BlackHorse FX - ECN/ STP/Currenex
Pracujecie moze nad czyms w rodzaju LVOE? Zeby mozna bylo pustawiac sobie na szybko tp/sl/be.. Teraz niby w preferencjach mozna ustwaic tp/sl, ale jak wchodze w trade one clickiem to nie widze zeby tam jaki kolwiek sl byl, dopiero musze zrobic protect order i tam moge go ustawic, a to juz trwa troche za dlugo
.

"What separates the winners from the losers, is the winners have learned how to lose"
Właśnie takie cos by sie przydało. Pół biedy jak sl i tp ustawiało by sie w pipsach a tak trzeba ustawiać cenę.Kielki pisze:Pracujecie moze nad czyms w rodzaju LVOE? Zeby mozna bylo pustawiac sobie na szybko tp/sl/be.. Teraz niby w preferencjach mozna ustwaic tp/sl, ale jak wchodze w trade one clickiem to nie widze zeby tam jaki kolwiek sl byl, dopiero musze zrobic protect order i tam moge go ustawic, a to juz trwa troche za dlugo .
Gółwnie elektronika

Proszę otwórz jeszcze raz rachunek demo. Jakiś problem na poczcie musiał być i wysłano Ci błędne hasło. (prawdopodobnie), ponieważ pierwsze logowanie zawsze jest z wysłanego hasła.pawel2907 pisze:wciąż to samo
nie rozumiem dlaczego informacje o tym nie zostały dołączone do maila z hasłem
Po zalogowaniu dostajesz prośbę o zmianę starego hasła. (inne niż podane).
Dodatkowo nowe hasło musi się składać z 8znaków.
Jedna wielka litera + cyfra (w celach większego bezpieczeństwa).
Dodano po 5 minutach:
Pracujemy --informatycy składają, ale nie jest łatwo podobno. Jak skończą to zamieszczę na forum oraz na stronie więcej informacji plus plik.Kielki pisze:Pracujecie moze nad czyms w rodzaju LVOE? Zeby mozna bylo pustawiac sobie na szybko tp/sl/be.. Teraz niby w preferencjach mozna ustwaic tp/sl, ale jak wchodze w trade one clickiem to nie widze zeby tam jaki kolwiek sl byl, dopiero musze zrobic protect order i tam moge go ustawic, a to juz trwa troche za dlugo.
Dodano po 3 minutach:
Pracujemy również nad tym.Helium pisze: Właśnie takie cos by sie przydało. Pół biedy jak sl i tp ustawiało by sie w pipsach a tak trzeba ustawiać cenę.
No coś widzę się konkretnego ruszyło w ramach blackhorsefx.
Ja na razie dodam od siebie tyle, że wasza strona woła o pomstę do nieba i wygląda jakby kodował ja jakiś gimnazjalista na zadanie domowe z informatyki.
Mi pod opera gdziekolwiek nie wejdę wszystko się rozjeżdża. Ogólny chaos, mało konkretów itp itd, wygląda to mało profesjonalnie.
Ja wiem że dopiero się rozkręcacie ale jak już ruszycie pełna parą ktoś się za to musi wziąść.
Ja na razie dodam od siebie tyle, że wasza strona woła o pomstę do nieba i wygląda jakby kodował ja jakiś gimnazjalista na zadanie domowe z informatyki.
Mi pod opera gdziekolwiek nie wejdę wszystko się rozjeżdża. Ogólny chaos, mało konkretów itp itd, wygląda to mało profesjonalnie.
Ja wiem że dopiero się rozkręcacie ale jak już ruszycie pełna parą ktoś się za to musi wziąść.
Wracam do mojego pytania..
Czy są jakieś sposoby aby zlecenia MARKET składać razem z zleceniami obronnymi TP oraz SL
Drugie pytanie czy można na sztywno poustawiać zlecenia SL oraz TP np. po 50 pip, ponieważ przy silnych ruchach zanim założę okulary to strasznie utrudnia i tworzy dodatkowe ryzyko.
Reasumując są takie możliwości?.
Pozdrawiam.
Czy są jakieś sposoby aby zlecenia MARKET składać razem z zleceniami obronnymi TP oraz SL
Drugie pytanie czy można na sztywno poustawiać zlecenia SL oraz TP np. po 50 pip, ponieważ przy silnych ruchach zanim założę okulary to strasznie utrudnia i tworzy dodatkowe ryzyko.
Reasumując są takie możliwości?.
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Kovis to zapytam inaczej..
Z tego co widzę to można składać do 1 zlecenia wielokrotność zleceń obronnych,to trochę dziwne..
Pytanie mogę zrobić tak że w prefenencjach ustawiam np. 50 pip SL i 50 pip TP następnie składam zlecenie market i momentalnie obronne z tymi 50 pip,następnie składam następne chroń pozycję ustawiam np. na 20 SL i 100 TP składam też to drugie zlecenie następnie anuluję to pierwsze chroń pozycję,można tak robić?,czy czekają tam jakieś pułapki ?.
Kovis można tak robić?,nie ma żadnych pułapek w realu takim podejściem?.
Pozdrawiam.
Z tego co widzę to można składać do 1 zlecenia wielokrotność zleceń obronnych,to trochę dziwne..
Pytanie mogę zrobić tak że w prefenencjach ustawiam np. 50 pip SL i 50 pip TP następnie składam zlecenie market i momentalnie obronne z tymi 50 pip,następnie składam następne chroń pozycję ustawiam np. na 20 SL i 100 TP składam też to drugie zlecenie następnie anuluję to pierwsze chroń pozycję,można tak robić?,czy czekają tam jakieś pułapki ?.
Kovis można tak robić?,nie ma żadnych pułapek w realu takim podejściem?.
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,