BlackHorse FX - ECN/ STP/Currenex

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

rozumiem ze na Demo nie ma wglądu w DOM?
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

Awatar użytkownika
Kielki
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kielki »

Pracujecie moze nad czyms w rodzaju LVOE? Zeby mozna bylo pustawiac sobie na szybko tp/sl/be.. Teraz niby w preferencjach mozna ustwaic tp/sl, ale jak wchodze w trade one clickiem to nie widze zeby tam jaki kolwiek sl byl, dopiero musze zrobic protect order i tam moge go ustawic, a to juz trwa troche za dlugo ;).
"What separates the winners from the losers, is the winners have learned how to lose"

Awatar użytkownika
Helium
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Helium »

Kielki pisze:Pracujecie moze nad czyms w rodzaju LVOE? Zeby mozna bylo pustawiac sobie na szybko tp/sl/be.. Teraz niby w preferencjach mozna ustwaic tp/sl, ale jak wchodze w trade one clickiem to nie widze zeby tam jaki kolwiek sl byl, dopiero musze zrobic protect order i tam moge go ustawic, a to juz trwa troche za dlugo .
Właśnie takie cos by sie przydało. Pół biedy jak sl i tp ustawiało by sie w pipsach a tak trzeba ustawiać cenę.
Gółwnie elektronika :fuckyou2: :fuckyou2: :509: :516:

Awatar użytkownika
Kovis
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kovis »

pawel2907 pisze:wciąż to samo
nie rozumiem dlaczego informacje o tym nie zostały dołączone do maila z hasłem
:roll:
Proszę otwórz jeszcze raz rachunek demo. Jakiś problem na poczcie musiał być i wysłano Ci błędne hasło. (prawdopodobnie), ponieważ pierwsze logowanie zawsze jest z wysłanego hasła.
Po zalogowaniu dostajesz prośbę o zmianę starego hasła. (inne niż podane).

Dodatkowo nowe hasło musi się składać z 8znaków.
Jedna wielka litera + cyfra (w celach większego bezpieczeństwa).

Dodano po 5 minutach:
Kielki pisze:Pracujecie moze nad czyms w rodzaju LVOE? Zeby mozna bylo pustawiac sobie na szybko tp/sl/be.. Teraz niby w preferencjach mozna ustwaic tp/sl, ale jak wchodze w trade one clickiem to nie widze zeby tam jaki kolwiek sl byl, dopiero musze zrobic protect order i tam moge go ustawic, a to juz trwa troche za dlugo ;).
Pracujemy --informatycy składają, ale nie jest łatwo podobno. Jak skończą to zamieszczę na forum oraz na stronie więcej informacji plus plik.

Dodano po 3 minutach:
Helium pisze: Właśnie takie cos by sie przydało. Pół biedy jak sl i tp ustawiało by sie w pipsach a tak trzeba ustawiać cenę.
Pracujemy również nad tym.

Awatar użytkownika
Helium
Gaduła
Gaduła

Kovis w drugim wątku(tym o platformie cnx) zadałem to samo pytanie ale tam chyba nikt nie zagląda. Czy jest mozliwość ustawiania prfilu?? :wink:

Awatar użytkownika
bbq
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bbq »

Helium pisze:Kovis w drugim wątku(tym o platformie cnx) zadałem to samo pytanie ale tam chyba nikt nie zagląda. Czy jest mozliwość ustawiania prfilu?? :wink:
Layout :arrow: Save as..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Helium
Gaduła
Gaduła

thx :wink:

Awatar użytkownika
Aekold
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Aekold »

No coś widzę się konkretnego ruszyło w ramach blackhorsefx.
Ja na razie dodam od siebie tyle, że wasza strona woła o pomstę do nieba i wygląda jakby kodował ja jakiś gimnazjalista na zadanie domowe z informatyki.
Mi pod opera gdziekolwiek nie wejdę wszystko się rozjeżdża. Ogólny chaos, mało konkretów itp itd, wygląda to mało profesjonalnie.
Ja wiem że dopiero się rozkręcacie ale jak już ruszycie pełna parą ktoś się za to musi wziąść.

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

Wracam do mojego pytania..
Czy są jakieś sposoby aby zlecenia MARKET składać razem z zleceniami obronnymi TP oraz SL
Drugie pytanie czy można na sztywno poustawiać zlecenia SL oraz TP np. po 50 pip, ponieważ przy silnych ruchach zanim założę okulary to strasznie utrudnia i tworzy dodatkowe ryzyko.
Reasumując są takie możliwości?.
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

Kovis to zapytam inaczej..
Z tego co widzę to można składać do 1 zlecenia wielokrotność zleceń obronnych,to trochę dziwne..
Pytanie mogę zrobić tak że w prefenencjach ustawiam np. 50 pip SL i 50 pip TP następnie składam zlecenie market i momentalnie obronne z tymi 50 pip,następnie składam następne chroń pozycję ustawiam np. na 20 SL i 100 TP składam też to drugie zlecenie następnie anuluję to pierwsze chroń pozycję,można tak robić?,czy czekają tam jakieś pułapki ?.
Kovis można tak robić?,nie ma żadnych pułapek w realu takim podejściem?.

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

ODPOWIEDZ