Jest zaje..bisty..quapi pisze:Bawię się demem od pół godziny. Faktycznie, chodzi jak burza, nie obciąża systemu, miodzio. Bardzo intuicyjny,
Tak, trzeba o tym pamiętać że należy je anulować..!!!quapi pisze:I jeszcze jedno - dziwaczne wydaje mi się, że po zamknięciu zlecenia "z ręki" nie kasuje się odnośne SL i TP, trzeba pamiętać
Kovis nie zrozumieliśmy się..Kovis pisze:Podsumowanie jeśli posiadasz pozycje buy na 1lot (1.3310) i dasz ochronne (SL) na 1lot po cenie (1.3305) i kolejne sell niżej 1.3304 to nie potrzeba więcej depozytu ponieważ SL zamknie Ci buy - który potrzebuje depozytu na utrzymanie.
Wiesz ja z manuala .. i gdy jest młyn to muszę w sobie mieć wytresowane...gotowe rozwiązania.. bo na myślenie nie ma czasu..
Jeszcze raz..,piszę a Ty potwierdż..
Składam zlecenie MARKET,następnie zlecenie chroń pozycję // wcześniej np.w preferencjach ustawiłem np. SL i TP po 50 pip,jedziemy dalej teraz chcę zmienić ,aby było zlecenie chronione SL, ustawiam w tym nowym chroń pozycję np. SL 20 pip ,a TP 100 pip i jego składam..,teraz pytanie czy od niego // tego drugiego ochronnego// pobiera dodatkowy depozyt?// na demo nie pobiera// ,po złożeniu tego drugiego ochronnego ,anuluję to pierwsze ochronne to po 50 pip .
Reasumując czy można spokojnie tak w realu robić? i czy pobiera w realu od tego drugiego depozyt?// różnie to bywa na różnych platformach// dlatego pytam,a ja to muszę w sobie wytresować...

Pozdrawiam.