Tu mnie zle zrozumiales, to wlasnie mialo byc przeciwstawne zestawienie. Drobne problemy na tym forum przy niektorych bardzo konkurencyjnych brokerach byly rozdmuchiwane jak conajmniej akcja z Amber Gold, a tu tak mocno z poczatku rozslawiany broker i tak bardzo chwalony przez kilku uzytkownikow forum zniknal bez wiekszego echa...Jak dla mnie jest to troche niepokojace...Bo pare osob moglo tutaj stracic pieniadze, albo moglo nie stracic, ale poinformowac ze zainstniala taka sytuacja ale da sie pewne sprawy zalatwic/odzyskac co sie nalezy.Akhh pisze:Jakie chwilowe problemy na FxSalt? Poślizgi przy zleceniach, za które zwrócili kasę? Bo stawianie ich przy bankrucie i firmie, która nagle zniknęła nie jest zbyt trafne.
Szczerze mowiac, ruszylo mnie to o tyle, ze mialem ochote przetestowac ich rzeczywista oferte, po czym duzo watpliwosci nawial reptile i ochlonalem.
Zreszta dla mnie niepewnosc zasiala rekomendacja Kovisa zeby uzytkownicy stawiali Ski na PLN'owych parach za cale depo, czy jakos tak.
Ciezko mi sie teraz odniesc dokladnie do postu, bo bylo to juz jakis czas temu.