Tak,moim zdaniem Currenex jest najszybszy ,wynika to z tego że ta platforma istnieje już ok. 15 lat.Kovis pisze:Dziękuje za pochwały, jesteśmy prawdopodobnie najszybszym brokerem walutowym na świecie Cool
Pozdrawiam.
Tak,moim zdaniem Currenex jest najszybszy ,wynika to z tego że ta platforma istnieje już ok. 15 lat.Kovis pisze:Dziękuje za pochwały, jesteśmy prawdopodobnie najszybszym brokerem walutowym na świecie Cool
Taaa.... jakby to ile lat istnieje platforma miało związek z jej prędkością to GPW byłoby 1,5 razy szybsze od Currenex'u (jest 1.5 razy starsze)....zz pisze:Tak,moim zdaniem Currenex jest najszybszy ,wynika to z tego że ta platforma istnieje już ok. 15 lat.
Jest dużo nowych projektów..,lecz co z tego?.Firmy inwestycyjne z nich korzystają ,a potem się okazuje że nawet 5-8 % zleceń nie wchodzi lub są problemy.green7 pisze:A takie niedawno powstałe jak Chi-X czy np. L-Max byłby wolniejsze
Naprawdę poważnie ? A ja właśnie sądzę, że jaja sobie robisz pisząc, że Currenex jest szybki bo istnieje już 15 lat.....Gren puknij się w czoło...
My tu o poważnych sprawach gadamy,a Ty swoje mądrości...
Chodzi o renomę i sprawdzone rozwiązania,a nie nowinki...
Nie masz bladego pojęcia o czym mówisz. Chi-X rok po powstaniu uznawana była za 10 razy szybszą od wszystkich innych europejskich giełd. Obecnie 25% obrotów na DAX, CAC idzie właśnie przez tą giełdę. W ciągu 6ciu miesięcy od wejścia na rynek australijski Chi-X przejęło około 15% obrotów tego rynku.zz pisze:green7 napisał:
A takie niedawno powstałe jak Chi-X czy np. L-Max byłby wolniejsze
Jest dużo nowych projektów..,lecz co z tego?.Firmy inwestycyjne z nich korzystają ,a potem się okazuje że nawet 5-8 % zleceń nie wchodzi lub są problemy.
BlackHorseFx to tylko zwykły IB - nic specjalnego jak na razie Kovis nie dokonał. Podpisanie umowy o IB to żaden wyczyn - chyba, że za wyczyn uważasz zrobienie strony www ? (ładna nie przeczę) Zanim zaczniesz bić pokłony weź telefon i spróbuj dodzwonić się na stacjonarne numery podane na stronie bhfx. Ja właśnie próbowałem i wiesz co ? - nikt nie odbiera. Operator on-linie na stronie również "jest niedostępny" Zastanawiające czemu - nikt w tej firmie nie pracuje ? Dla mnie to są właśnie jakieś jaja.zz pisze:Cieszę się że Kovis ten sprawdzony projekt do polski wprowadził...
Z tego co pamiętam to Dukascopy ma 1:100 do ok. 1mln USD ale myślę, że dałoby się potargować gdyby ten limit został lekko przekroczony...MarioDM pisze:Tak na marginesie to jaki broker oferuje dźwignię 1:100 na jak największym kapitale ? GFT, Saxo ?
Wątek jest o BH więc podeślę na PW co i jak.MarioDM pisze:Tyle, że niestety Duka oferuje jedynie waluty. I zdaje się jeszcze ropę i złoto.
Nie wiesz czy Duka planuje w końcu rozszerzyć ofertę ?
Tyle, że niestety Duka oferuje jedynie waluty. I zdaje się jeszcze ropę i złoto.raposo pisze: Z tego co pamiętam to Dukascopy ma 1:100 do ok. 1mln USD ale myślę, że dałoby się potargować gdyby ten limit został lekko przekroczony...