"zz"
do końca tygodnia wrzucę plik z krotka prezentacja platformy po polsku.
Pisz jak będziesz coś potrzebował - możemy konferencje na skype zrobić, nie ma najmniejszego problemu jeśli ktoś potrzebuje. Proszę śmiało pisać.
BlackHorse FX - ECN/ STP/Currenex
Czyli tak..
Z wykresu jednym kliknięciem wyskakuje zlecenie tylko z LIMITEM..// potem trzeba poprawiać na market..//.Nie da się aby market było ?
Z instrument panel można zlecenia składać po MARKET ..OK
Nie da się jednak zlecenia głównego czyli np. MARKET i od razu TP i SL dać?
To jest ważne przy bardzo gwałtownych ruchach...
Jeszcze jedno pytanie..
Czy można jakoś tak ustawić zlecenie np. w preferencjach aby podążało za rynkiem np. ustawiam na sztywno KUPI MARKET i np. TP 50 pip i SL 50 pip, gdy chcę np. kupić to tylko naciskam i gotowe mi wyskakuje,tak jest w DUKA , tak jest w Pro Traderze// z klawiatury../.Można to u Was zrobić?.
Pozdrawiam.
Z wykresu jednym kliknięciem wyskakuje zlecenie tylko z LIMITEM..// potem trzeba poprawiać na market..//.Nie da się aby market było ?
Z instrument panel można zlecenia składać po MARKET ..OK
Nie da się jednak zlecenia głównego czyli np. MARKET i od razu TP i SL dać?
To jest ważne przy bardzo gwałtownych ruchach...
Jeszcze jedno pytanie..
Czy można jakoś tak ustawić zlecenie np. w preferencjach aby podążało za rynkiem np. ustawiam na sztywno KUPI MARKET i np. TP 50 pip i SL 50 pip, gdy chcę np. kupić to tylko naciskam i gotowe mi wyskakuje,tak jest w DUKA , tak jest w Pro Traderze// z klawiatury../.Można to u Was zrobić?.
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
sprawdzę i napisze co oferująMaRCHeW pisze: Dobrze by było jakby przedstawili ofertę z cennikiem dla klientów BHFX.
Dodano po 5 minutach:
ZLECENIE OCZEKUJĄCE :
Ustawienie zlecenia :
Dwa Kliknięcia na okienko ceny
Expiry Typ : Czas wygaśnięcia
Allow Partial Fills : Otwarcie zlecenia partiami
Amount : Wielkość pozycji
STOP :
Trigger Rate :
Cena 1,33312
Trigger ON
BID / OFFER – Po cenie kupna / po cenie sprzedaży.
Max Slippage (Pips) – Maksymalny poślizg na zlecenie
Po zaznaczeniu aktywny :
STOP : SL – Maksymalna strata
Take Profit : TP – Realizacja zlecenia
Place Order – Postaw zlecenie
Cancel – Anuluj
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
OK dzięki.
Nie o to mi chodziło.
Chodzi mi o to czy można ustawić aby i z wykresu i z panelu po MARKET wyskakiwało,dlatego to jest ważne że przy ostrych i gwałkownych ruchach się pogubimy jeżeli z jednego będzie wyskakiwać market ,a z drugiego limit.
Jeżeli się nie da to napisz też będzie OK,tylko my będziemy musieli przestawić swoje myślenie..
Jeszcze pytanie o to
Szczególnie ułatwi to początkującym inwestorom i starym dziadkom....
Jak sprawdzisz to napisz czy się to da zrobić.
Pozdrawiam.
Dodano po 56 minutach:
Jeszcze jedno WAŻNE pytanie..
Drażni mnie przy anulowaniu podstawowego zlecenia osobne anulowanie zlecenia market i osobne anulowanie TP i SL,można to jakoś zrobić żeby to było za jednym razem?,obawiam się że przy ostrej jeżdzie będzie się można pogubić....z osobnymi zleceniami na to samo zlecenie ....
Dodano po 10 minutach:
Jeszcze jedno WAŻNE pytanie.
Skoro jednak nie da się składać zlecenia MARKET razem z TP i SL to czy można zrobić tak ...że pierwsze składamy zlecenie OCO // zamiast TP i SL //, a potem zlecenie market? .Będzie to to samo?.
Pytam dlatego że nigdy nle składam zlecenia bez SL..
Pozdrawiam.
Dodano po 1 godzinach 57 minutach:
PS jeszcze jedno..
Modyfikować orderów się nie da?.Trzeba zamknąć je,a nstępnie poprawione nowe zlecenia oczekujące?
Dodano po 19 minutach:
PS w zleceniu MARKET nie ma możliwości ustawienia Max Slippage (Pips) – ?
Jeżeli tak ,to nie ma jakiś ograniczeń?,natomiast musimy się liczyć z poślizgami?
PS gdzie szukać tych oczekujących zleceń na kupno i sprzedaż?
Dodano po 3 minutach:
Dodano po 20 minutach:
PS trzeba też pamiętać że nie można mieć zleceń przeciwstawnych.
Dodano po 21 minutach:
składał zlecenia MARKET z TP i SL ?.
Czy można to będzie jakoś tak ustawić aby było jak u DUKASA czy w Pro Traderze
Jak uważacie można coś takiego napisać..?// jak Currunex nie będzie miał takich możliwości?
Dodano po 50 minutach:
Kovis męczy mnie ten SL...,czy można zrobić taki trik że składamy natępny // poprawiny order..//, jak ustawimy poprawiony order dopiero likwidujemy ten pierwszy niewłaściwy?,czy w takiej sytuacji trzeba dodatkowy depozyt? tz. gdy złoże zlecenie i ordery ,potem widzę że zrobiłem błąd ,składam poprawine // czy dodatkowy depozytT jest potrzebny ?// następnie anuluję te pierwsze błędne.
Opisz to .
Nie o to mi chodziło.
Chodzi mi o to czy można ustawić aby i z wykresu i z panelu po MARKET wyskakiwało,dlatego to jest ważne że przy ostrych i gwałkownych ruchach się pogubimy jeżeli z jednego będzie wyskakiwać market ,a z drugiego limit.
Jeżeli się nie da to napisz też będzie OK,tylko my będziemy musieli przestawić swoje myślenie..
Jeszcze pytanie o to
Np. w DUKA można to ustawić w preferencjach np. ustawiam 50 pip TP i 50 pip SL// tylko jedno zlecenie //,potem klikając na zlecenie zawsze mi to wyskakuje,w pro traderze jest jeszcze lepiej można do tego ustawić KUP i SPRZEDAJ oraz można ustawić takich zleceń ile się chceJeszcze jedno pytanie..
Szczególnie ułatwi to początkującym inwestorom i starym dziadkom....
Jak sprawdzisz to napisz czy się to da zrobić.
Pozdrawiam.
Dodano po 56 minutach:
Jeszcze jedno WAŻNE pytanie..
Drażni mnie przy anulowaniu podstawowego zlecenia osobne anulowanie zlecenia market i osobne anulowanie TP i SL,można to jakoś zrobić żeby to było za jednym razem?,obawiam się że przy ostrej jeżdzie będzie się można pogubić....z osobnymi zleceniami na to samo zlecenie ....
Dodano po 10 minutach:
Jeszcze jedno WAŻNE pytanie.
Skoro jednak nie da się składać zlecenia MARKET razem z TP i SL to czy można zrobić tak ...że pierwsze składamy zlecenie OCO // zamiast TP i SL //, a potem zlecenie market? .Będzie to to samo?.
Pytam dlatego że nigdy nle składam zlecenia bez SL..
Pozdrawiam.
Dodano po 1 godzinach 57 minutach:
PS jeszcze jedno..
Modyfikować orderów się nie da?.Trzeba zamknąć je,a nstępnie poprawione nowe zlecenia oczekujące?
Dodano po 19 minutach:
PS w zleceniu MARKET nie ma możliwości ustawienia Max Slippage (Pips) – ?
Jeżeli tak ,to nie ma jakiś ograniczeń?,natomiast musimy się liczyć z poślizgami?
PS gdzie szukać tych oczekujących zleceń na kupno i sprzedaż?
Dodano po 3 minutach:
Jest to istrument Grid?,tam widać tylko jedną na kupi i jedną na sprzedaż,to jest to ?zz pisze:PS gdzie szukać tych oczekujących zleceń na kupno i sprzedaż?
Dodano po 20 minutach:
PS trzeba też pamiętać że nie można mieć zleceń przeciwstawnych.
Dodano po 21 minutach:
Karol i Kovis jeżeli nie da się jakoś tego zrobić co napisałem powyżej,to będzie możliwość aby ta firma to napisała i stworzyć sobie taki program co to będzie robił tz.Kovis pisze:MaRCHeW napisał:
Dobrze by było jakby przedstawili ofertę z cennikiem dla klientów BHFX.
sprawdzę i napisze co oferują
składał zlecenia MARKET z TP i SL ?.
Czy można to będzie jakoś tak ustawić aby było jak u DUKASA czy w Pro Traderze
Jeczcze jedno czy można tak napisać aby było mażliwość modyfikacji orderów?,piszę dlatego że anulując ordery ,a następnie składam nowe to przez ten czas jestem bez zleceń obronnych..zz pisze:Np. w DUKA można to ustawić w preferencjach np. ustawiam 50 pip TP i 50 pip SL// tylko jedno zlecenie //,potem klikając na zlecenie zawsze mi to wyskakuje,w pro traderze jest jeszcze lepiej można do tego ustawić KUP i SPRZEDAJ oraz można ustawić takich zleceń ile się chce
Jak uważacie można coś takiego napisać..?// jak Currunex nie będzie miał takich możliwości?
Dodano po 50 minutach:
Kovis męczy mnie ten SL...,czy można zrobić taki trik że składamy natępny // poprawiny order..//, jak ustawimy poprawiony order dopiero likwidujemy ten pierwszy niewłaściwy?,czy w takiej sytuacji trzeba dodatkowy depozyt? tz. gdy złoże zlecenie i ordery ,potem widzę że zrobiłem błąd ,składam poprawine // czy dodatkowy depozytT jest potrzebny ?// następnie anuluję te pierwsze błędne.
Opisz to .
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
chłopaki najlepiej jak by pytania dot. platformy były zadawane w wątku dot. tej platformy o tu
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... php?t=5854
Dodano po 20 sekundach:
sorry jakby

Dodano po 20 sekundach:
sorry jakby
Gółwnie elektronika

- Mighty Baz
- Pasjonat
Tak można otworzyć rachunek w euro, a jak wejdą konta w PLN, to będzie mógł Pan przewalutować euro na złotówki. (kurs będzie +1/1,5grosza od ceny międzybankowej).
Codziennie podnosimy obroty, jeśli spełnimy kolejne progi otrzymamy jeszcze większą ilość instrumentów. dla Klientów. Szacujemy do końca roku, oby wcześniej
Można teraz protestować na większej dźwigni, a większe kwoty depozytu zostawić na później.
Codziennie podnosimy obroty, jeśli spełnimy kolejne progi otrzymamy jeszcze większą ilość instrumentów. dla Klientów. Szacujemy do końca roku, oby wcześniej

Można teraz protestować na większej dźwigni, a większe kwoty depozytu zostawić na później.
ściągnąłem demo
wpisuje login który podano mi w mailu ( skopiowałem i wkleiłem więc na pewno nie ma błędu)
password wpisuje Hasło tak jak Kovis poradził
EDIT: w drugim mailu przyszło hasło, no to wpisałem ( tez skopiowałem i wkleiłem ) i dalej wyskakuje mi
System.Net.WebException: Unable to connect to the remote server ---> System.Net.Sockets.SocketException: Nie można nawiązać połączenia, ponieważ komputer docelowy aktywnie go odmawia 208.89.233.27:443
at System.Net.Sockets.Socket.DoConnect(EndPoint endPointSnapshot, SocketAddress socketAddress)
at System.Net.Sockets.Socket.InternalConnect(EndPoint remoteEP)
at System.Net.ServicePoint.ConnectSocketInternal(Boolean connectFailure, Socket s4, Socket s6, Socket& socket, IPAddress& address, ConnectSocketState state, IAsyncResult asyncResult, Int32 timeout, Exception& exception)
--- End of inner exception stack trace ---
at System.Net.HttpWebRequest.GetRequestStream(TransportContext& context)
at System.Net.HttpWebRequest.GetRequestStream()
at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtocol.Invoke(String methodName, Object[] parameters)
at Utilities.AuthenticationBinding.Login(loginRequest loginRequest)
at Utilities.RetailWrapper.wLogin(loginRequest t_loginRequest, loginResponse& result)
at Processing.Connection.MakeLoginToMarginRequest(Object args)
wpisuje login który podano mi w mailu ( skopiowałem i wkleiłem więc na pewno nie ma błędu)
password wpisuje Hasło tak jak Kovis poradził
EDIT: w drugim mailu przyszło hasło, no to wpisałem ( tez skopiowałem i wkleiłem ) i dalej wyskakuje mi
System.Net.WebException: Unable to connect to the remote server ---> System.Net.Sockets.SocketException: Nie można nawiązać połączenia, ponieważ komputer docelowy aktywnie go odmawia 208.89.233.27:443
at System.Net.Sockets.Socket.DoConnect(EndPoint endPointSnapshot, SocketAddress socketAddress)
at System.Net.Sockets.Socket.InternalConnect(EndPoint remoteEP)
at System.Net.ServicePoint.ConnectSocketInternal(Boolean connectFailure, Socket s4, Socket s6, Socket& socket, IPAddress& address, ConnectSocketState state, IAsyncResult asyncResult, Int32 timeout, Exception& exception)
--- End of inner exception stack trace ---
at System.Net.HttpWebRequest.GetRequestStream(TransportContext& context)
at System.Net.HttpWebRequest.GetRequestStream()
at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtocol.Invoke(String methodName, Object[] parameters)
at Utilities.AuthenticationBinding.Login(loginRequest loginRequest)
at Utilities.RetailWrapper.wLogin(loginRequest t_loginRequest, loginResponse& result)
at Processing.Connection.MakeLoginToMarginRequest(Object args)
Miej nadzieję na najlepsze, ale zawsze bądź gotów na najgorsze.