BossaFX - perypetie z Dealing Desk (DD)

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: andy11 »

za duzo ich...
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...

BartGDA
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: BartGDA »

Dostałem takiego maila :
"Po 5 tygodniach zmagań z rynkiem i emocjami zapraszamy uczestników II edycji konkursu "Forex BossaFX" na Finał - 6 grudnia 2011, wtorek, g. 17.00.
Zapraszamy do Multikina Złote Tarasy - Warszawa, ul. Złota 59.
Będzie to unikalna szansa żeby:
- poznać zwycięzców
- przeanalizować zwycięskie strategie i zobaczyć jak zrobić 1500% zysku w 5 tygodni
- porozmawiać z najlepszymi na rynku w ramach społeczności inwestorów Domu Maklerskiego BOŚ
- spotkać przedstawicieli DM BOŚ znanych z mediów i blogów
Zapraszamy na:
- oficjalne podsumowanie gry i wręczenie nagród
- panel dyskusyjny ze zwycięzcami
- bankiet po części oficjalne
- przedpremierowy pokaz filmu "Margin Call" - 24 godziny w firmie inwestycyjnej w krytycznych dniach kryzysu 2008
Liczba miejsc na spotkaniu jest ograniczona.
Aby wziąć udział w uroczystości, prosimy kliknąć na poniższy link i wypełnić formularz rejestracyjny.
http://bossa.pl/index.jsp?layout=10&pag ... s_id=26748
Zespół DM BOŚ

Wybiera się ktoś zobaczyć Panów z bossy którzy tak ładnie się tu udzielali ??
Po tym wszystkim co tu przeczytałem cisnie się jedno słowo : Żenada :evil:

Awatar użytkownika
mike_05
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: mike_05 »

Nie przesadzajmy z tą żenadą. Po prostu zostały wypunktowano słabe ogniwa.
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.

BartGDA
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: BartGDA »

mike sorry ale dla mnie to żenada...
Jak dla mnie to bossa leży na deskach, green stoi a sędzia liczy .......
już do stu policzył a bossa dalej leży...

prawnik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: prawnik »

Dzisiaj skończyła się konferencja PROFESJONALNY INWESTOR organizowana przez SII. Jak zapowiadałem udałem się na nią, a w szzególności na wczorajsze spotkanie ze zwycięzcą. Jak dla mnie Pan podstawiony. Większośc pytan kierowali Zalewski i ten drugi. Jechali po automatach jak tylko mogli, że to bee, słabe wyniki. Opublikowane przez nich statystki pokazały, że automaty zawierały o wiele mniej transakcji niż manualni. :lol: :lol: :lol: :lol: Na pytanie czemy zwycięzca nie stosuje sl stwierdził, że robi mentalnego stopa. Nie pozwolili zadawać pytań (ja jedno i jeszcze jeden gościu dwa). W kuluarach przyznali, że tak na prawdę realnie można zająć u nich pozycję o max wielkości 6 lotów choć można oficjalnie30. Na moje pytania i mojego kumpla co z dealing desk odesłali do formularza i odpowiedzi mają być za czas jakiś. Żdenada. Pojechali równiez po rankingu sharpa. Więc po co robili automaty i sharpa? W rozmowach lepiej wypadali inni brokerzy a ci po prostu sie pogubili.

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

prawnik pisze:Jak dla mnie Pan podstawiony.
Jak dla mnie to podstawiony jest green7 w XTB.
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

Songo89K
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Songo89K »

Być może,a prawnik wygląda mi na pracownika XTB,widać że za bardzo się dogadują,że ja na to wcześniej nie wpadłem.

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

Songo89K pisze:Być może,a prawnik wygląda mi na pracownika XTB,widać że za bardzo się dogadują,że ja na to wcześniej nie wpadłem.
Nie no prawnik to nie. Ale green7 oczernia Bossa na zlecenie XTB. Komu by się chciało tyle pisać, z taką konsekwencją, z taką złośliwością, całkowicie za darmo, bezinteresownie? Przecież to nawet szkoda czasu. No chyba, że ma się z tego korzyści. Kto ma największe korzyści z tego wątku? XTB. Od kogo się to wszystko zaczęło? Od green7. Jak dla mnie sprawa jest oczywista.

Bo co? Bo go z konkursu wyrzucili? Wielkie wydarzenie. Jak te EA są tak świetne, niech gra nimi gdzieś indziej, choćby u swojego pracodawcy XTB. Niby chodzi o tą wygraną? 20000 CHF? No bez przesady, wystarczy sprzedać tego SLK co dostał z XTB, puścić EA i w miesiąc będzie miał 3 razy więcej.:) Więc o co chodzi? No tylko o to, żeby oczerniać Bossę na zlecenie XTB. Taki jest moim zdaniem cel działania green7.

A dalsza dyskusja jest z mojej strony zbędna.:) Niech każdy sam wyciągnie wnioski.
Ostatnio zmieniony 21 lis 2011, 13:17 przez jasonbourne, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

jasonbourne pisze:Komu by się chciało tyle pisać, z taką konsekwencją, z taką złośliwością, całkowicie za darmo, bezinteresownie?
Powiem Ci komu. Komuś kto miał duże szanse na zgarnięcie 20 000 CHF ale przez różne niedopatrzenia ze strony organizatora to on został pokarany. Wkurzające, co? ;)

Ach ułańska fantazja... :)
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

jasonbourne pisze:Nie no prawnik to nie. Ale green7 oczernia Bossa na zlecenie XTB. Komu by się chciało tyle pisać, z taką konsekwencją, z taką złośliwością, całkowicie za darmo, bezinteresownie? Przecież to nawet szkoda czasu. No chyba, że ma się z tego korzyści. Kto ma największe korzyści z tego wątku? XTB. Od kogo się to wszystko zaczęło? Od green7. Jak dla mnie sprawa jest oczywista.

Bo co? Bo go z konkursu wyrzucili? Wielkie wydarzenie. Jak te EA są tak świetne, niech gra nimi gdzieś indziej, choćby u swojego pracodawcy XTB. Niby chodzi o tą wygraną? 20000 CHF? No bez przesady, wystarczy sprzedać tego SLK co dostał z XTB, puścić EA i w miesiąc będzie miał 3 razy więcej.Smile Więc o co chodzi? No tylko o to, żeby oczerniać Bossę na zlecenie XTB. Taki jest moim zdaniem cel działania green7.

A dalsza dyskusja jest z mojej strony zbędna.Smile Niech każdy sam wyciągnie wnioski.

Nie chcę się powtarzać bo na Twoje durne i debilne sugestie już odpisałem tu
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... &start=198

Rzucasz tylko oskarżenia, bo tak Ci pasuje, a jak zwykle nie masz nic merytorycznego do powiedzenia.
Naprawdę skup się raczej na wątkach o pierwszych randkach, bujnym życiu erotycznym i tego typu pierdołach - tam możesz zabłysnąć. Tu niezbyt bo z logicznym wnioskowaniem u Ciebie krucho.
Twój powyższy post traktuję jak kolejny ze serii Twoich "złotych myśli:"
jasonbourne pisze: mylisz, bo dziwki często należą do tych najciekawszych
jasonbourne pisze:Cóż, kolejna dupa z neta, której nie udało się zaliczyć. Zdarza się... Ale później tak się jakoś pechowo złożyło, że przez cały miesiąc nie mogłem wyrwać żadnej lalki. W dobrym miesiącu potrafiłem się umawiać co weekend z inną dziewczyną, a w tamtym okresie to ciągle "jak nie urok to sraczka..."
jasonbourne pisze:To były bardzo trudne cztery tygodnie dla mnie. Cóż, cztery tygodnie bez seksu potrafię sobie wyobrazić, ale cztery tygodnie bez loda?
Nie odpowiedzieli na nie, bo po prostu nie zamierzają na nie odpowiadać.
I można by tak jeszcze długo cytować.
I tak: w jednym masz rację. Dyskusja z Twojej strony jest zbędna. I tego się trzymaj.
Green
Obrazek
Obrazek

ODPOWIEDZ