BossaFX - perypetie z Dealing Desk (DD)
Dostałem takiego maila :
"Po 5 tygodniach zmagań z rynkiem i emocjami zapraszamy uczestników II edycji konkursu "Forex BossaFX" na Finał - 6 grudnia 2011, wtorek, g. 17.00.
Zapraszamy do Multikina Złote Tarasy - Warszawa, ul. Złota 59.
Będzie to unikalna szansa żeby:
- poznać zwycięzców
- przeanalizować zwycięskie strategie i zobaczyć jak zrobić 1500% zysku w 5 tygodni
- porozmawiać z najlepszymi na rynku w ramach społeczności inwestorów Domu Maklerskiego BOŚ
- spotkać przedstawicieli DM BOŚ znanych z mediów i blogów
Zapraszamy na:
- oficjalne podsumowanie gry i wręczenie nagród
- panel dyskusyjny ze zwycięzcami
- bankiet po części oficjalne
- przedpremierowy pokaz filmu "Margin Call" - 24 godziny w firmie inwestycyjnej w krytycznych dniach kryzysu 2008
Liczba miejsc na spotkaniu jest ograniczona.
Aby wziąć udział w uroczystości, prosimy kliknąć na poniższy link i wypełnić formularz rejestracyjny.
http://bossa.pl/index.jsp?layout=10&pag ... s_id=26748
Zespół DM BOŚ
Wybiera się ktoś zobaczyć Panów z bossy którzy tak ładnie się tu udzielali ??
Po tym wszystkim co tu przeczytałem cisnie się jedno słowo : Żenada
"Po 5 tygodniach zmagań z rynkiem i emocjami zapraszamy uczestników II edycji konkursu "Forex BossaFX" na Finał - 6 grudnia 2011, wtorek, g. 17.00.
Zapraszamy do Multikina Złote Tarasy - Warszawa, ul. Złota 59.
Będzie to unikalna szansa żeby:
- poznać zwycięzców
- przeanalizować zwycięskie strategie i zobaczyć jak zrobić 1500% zysku w 5 tygodni
- porozmawiać z najlepszymi na rynku w ramach społeczności inwestorów Domu Maklerskiego BOŚ
- spotkać przedstawicieli DM BOŚ znanych z mediów i blogów
Zapraszamy na:
- oficjalne podsumowanie gry i wręczenie nagród
- panel dyskusyjny ze zwycięzcami
- bankiet po części oficjalne
- przedpremierowy pokaz filmu "Margin Call" - 24 godziny w firmie inwestycyjnej w krytycznych dniach kryzysu 2008
Liczba miejsc na spotkaniu jest ograniczona.
Aby wziąć udział w uroczystości, prosimy kliknąć na poniższy link i wypełnić formularz rejestracyjny.
http://bossa.pl/index.jsp?layout=10&pag ... s_id=26748
Zespół DM BOŚ
Wybiera się ktoś zobaczyć Panów z bossy którzy tak ładnie się tu udzielali ??
Po tym wszystkim co tu przeczytałem cisnie się jedno słowo : Żenada

Dzisiaj skończyła się konferencja PROFESJONALNY INWESTOR organizowana przez SII. Jak zapowiadałem udałem się na nią, a w szzególności na wczorajsze spotkanie ze zwycięzcą. Jak dla mnie Pan podstawiony. Większośc pytan kierowali Zalewski i ten drugi. Jechali po automatach jak tylko mogli, że to bee, słabe wyniki. Opublikowane przez nich statystki pokazały, że automaty zawierały o wiele mniej transakcji niż manualni.
Na pytanie czemy zwycięzca nie stosuje sl stwierdził, że robi mentalnego stopa. Nie pozwolili zadawać pytań (ja jedno i jeszcze jeden gościu dwa). W kuluarach przyznali, że tak na prawdę realnie można zająć u nich pozycję o max wielkości 6 lotów choć można oficjalnie30. Na moje pytania i mojego kumpla co z dealing desk odesłali do formularza i odpowiedzi mają być za czas jakiś. Żdenada. Pojechali równiez po rankingu sharpa. Więc po co robili automaty i sharpa? W rozmowach lepiej wypadali inni brokerzy a ci po prostu sie pogubili.

- jasonbourne
- Pasjonat
- jasonbourne
- Pasjonat
Nie no prawnik to nie. Ale green7 oczernia Bossa na zlecenie XTB. Komu by się chciało tyle pisać, z taką konsekwencją, z taką złośliwością, całkowicie za darmo, bezinteresownie? Przecież to nawet szkoda czasu. No chyba, że ma się z tego korzyści. Kto ma największe korzyści z tego wątku? XTB. Od kogo się to wszystko zaczęło? Od green7. Jak dla mnie sprawa jest oczywista.Songo89K pisze:Być może,a prawnik wygląda mi na pracownika XTB,widać że za bardzo się dogadują,że ja na to wcześniej nie wpadłem.
Bo co? Bo go z konkursu wyrzucili? Wielkie wydarzenie. Jak te EA są tak świetne, niech gra nimi gdzieś indziej, choćby u swojego pracodawcy XTB. Niby chodzi o tą wygraną? 20000 CHF? No bez przesady, wystarczy sprzedać tego SLK co dostał z XTB, puścić EA i w miesiąc będzie miał 3 razy więcej.

A dalsza dyskusja jest z mojej strony zbędna.

Ostatnio zmieniony 21 lis 2011, 13:17 przez jasonbourne, łącznie zmieniany 2 razy.
Powiem Ci komu. Komuś kto miał duże szanse na zgarnięcie 20 000 CHF ale przez różne niedopatrzenia ze strony organizatora to on został pokarany. Wkurzające, co?jasonbourne pisze:Komu by się chciało tyle pisać, z taką konsekwencją, z taką złośliwością, całkowicie za darmo, bezinteresownie?

Ach ułańska fantazja...

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
jasonbourne pisze:Nie no prawnik to nie. Ale green7 oczernia Bossa na zlecenie XTB. Komu by się chciało tyle pisać, z taką konsekwencją, z taką złośliwością, całkowicie za darmo, bezinteresownie? Przecież to nawet szkoda czasu. No chyba, że ma się z tego korzyści. Kto ma największe korzyści z tego wątku? XTB. Od kogo się to wszystko zaczęło? Od green7. Jak dla mnie sprawa jest oczywista.
Bo co? Bo go z konkursu wyrzucili? Wielkie wydarzenie. Jak te EA są tak świetne, niech gra nimi gdzieś indziej, choćby u swojego pracodawcy XTB. Niby chodzi o tą wygraną? 20000 CHF? No bez przesady, wystarczy sprzedać tego SLK co dostał z XTB, puścić EA i w miesiąc będzie miał 3 razy więcej.Smile Więc o co chodzi? No tylko o to, żeby oczerniać Bossę na zlecenie XTB. Taki jest moim zdaniem cel działania green7.
A dalsza dyskusja jest z mojej strony zbędna.Smile Niech każdy sam wyciągnie wnioski.
Nie chcę się powtarzać bo na Twoje durne i debilne sugestie już odpisałem tu
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... &start=198
Rzucasz tylko oskarżenia, bo tak Ci pasuje, a jak zwykle nie masz nic merytorycznego do powiedzenia.
Naprawdę skup się raczej na wątkach o pierwszych randkach, bujnym życiu erotycznym i tego typu pierdołach - tam możesz zabłysnąć. Tu niezbyt bo z logicznym wnioskowaniem u Ciebie krucho.
Twój powyższy post traktuję jak kolejny ze serii Twoich "złotych myśli:"
jasonbourne pisze: mylisz, bo dziwki często należą do tych najciekawszych
jasonbourne pisze:Cóż, kolejna dupa z neta, której nie udało się zaliczyć. Zdarza się... Ale później tak się jakoś pechowo złożyło, że przez cały miesiąc nie mogłem wyrwać żadnej lalki. W dobrym miesiącu potrafiłem się umawiać co weekend z inną dziewczyną, a w tamtym okresie to ciągle "jak nie urok to sraczka..."
jasonbourne pisze:To były bardzo trudne cztery tygodnie dla mnie. Cóż, cztery tygodnie bez seksu potrafię sobie wyobrazić, ale cztery tygodnie bez loda?
I można by tak jeszcze długo cytować.Nie odpowiedzieli na nie, bo po prostu nie zamierzają na nie odpowiadać.
I tak: w jednym masz rację. Dyskusja z Twojej strony jest zbędna. I tego się trzymaj.