Jak mi nikt nic nie przedstawi to nie mam podstaw aby uwierzyć greenowi i jużSongo89K pisze:I znowu,
"nie lubie jak ktoś kogoś oczernia bez podstaw"
Serio? ale sam lubisz nazywać kogoś oszustem,nie mając na to dowodów.
"Przedstawcie mi argumenty, dowody, obrońcie się przed zarzutami to wam uwierzę"
o i znowu jednak chcesz te dowody![]()
PRZEDSTAWCIE MI...TO UWIERZĘ...
ekhm,że tak się nie ładnie wyrażę-jaja sobie robisz?
Wszystko jest już napisane,a teraz mamy CIEBIE przekonywać,żebyś "uwierzył"?
A po co ktoś ma Ci młotem coś wbijać? chcesz mieć swoje zdanie to miej,ale nie obrażaj,nie wyzywaj -proste.
a skoro wyleciał z bossy za łamanie regulaminu z "którym powinien sie zapoznać" to zgodnie z tym co mówi bossa oszukiwał więc ja nikogo nie oczerniam ja stwierdzam fakty
Dodano po 3 minutach:
Tak bossa stwierdziła ze gra na dane dając mu jasno do zrozumienia i z tego co widzieliści sporo czasu na odwołanie sie od tej decyzji poprzez reklamacje i dopiero gdy bylo z jego strony i kilku innych uczestników brak odpowiedzi wykluczyla ich z konkursu, a co mieli czekać na koniec konkursu na wyjaśnienia greena?MaRCHeW pisze:Witam.
Tylko, że w całej tej dyskusji nie chodzi o to, że Green7 nie wygrał.Ink. pisze:Nie lubie jak ktoś kogoś oczernia bez podstaw albo z podstawą że nie dali mu wygrać
Chodzi o to, że Bossa nie udawadniając Greenowi niczego (słowo klucz) nagle stwierdziła, że łamie on regulamin dot. korzystania z zewnętrznych źródeł danych i przeniosła jego konto na DD, tym samym pozbawiając go możliwości uczestnictwa w konkursie.
Dlaczego więc brak reklamacji skoro uważa że nic nie zrobił żle? coś ma na sumieniu i juz