BossaFX - perypetie z Dealing Desk (DD)

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Songo89K pisze:I znowu,
"nie lubie jak ktoś kogoś oczernia bez podstaw"
Serio? ale sam lubisz nazywać kogoś oszustem,nie mając na to dowodów.

"Przedstawcie mi argumenty, dowody, obrońcie się przed zarzutami to wam uwierzę"

o i znowu jednak chcesz te dowody :roll:

PRZEDSTAWCIE MI...TO UWIERZĘ...
ekhm,że tak się nie ładnie wyrażę-jaja sobie robisz?
Wszystko jest już napisane,a teraz mamy CIEBIE przekonywać,żebyś "uwierzył"?
A po co ktoś ma Ci młotem coś wbijać? chcesz mieć swoje zdanie to miej,ale nie obrażaj,nie wyzywaj -proste.
Jak mi nikt nic nie przedstawi to nie mam podstaw aby uwierzyć greenowi i już

a skoro wyleciał z bossy za łamanie regulaminu z "którym powinien sie zapoznać" to zgodnie z tym co mówi bossa oszukiwał więc ja nikogo nie oczerniam ja stwierdzam fakty

Dodano po 3 minutach:
MaRCHeW pisze:Witam.
Ink. pisze:Nie lubie jak ktoś kogoś oczernia bez podstaw albo z podstawą że nie dali mu wygrać :(
Tylko, że w całej tej dyskusji nie chodzi o to, że Green7 nie wygrał.

Chodzi o to, że Bossa nie udawadniając Greenowi niczego (słowo klucz) nagle stwierdziła, że łamie on regulamin dot. korzystania z zewnętrznych źródeł danych i przeniosła jego konto na DD, tym samym pozbawiając go możliwości uczestnictwa w konkursie.
Tak bossa stwierdziła ze gra na dane dając mu jasno do zrozumienia i z tego co widzieliści sporo czasu na odwołanie sie od tej decyzji poprzez reklamacje i dopiero gdy bylo z jego strony i kilku innych uczestników brak odpowiedzi wykluczyla ich z konkursu, a co mieli czekać na koniec konkursu na wyjaśnienia greena?
Dlaczego więc brak reklamacji skoro uważa że nic nie zrobił żle? coś ma na sumieniu i juz

Awatar użytkownika
mike_05
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: mike_05 »

Nie wiem, o co caman z tym zatrudnieniem w bosie?
Popatrzcie na wyniki banku i grupy, chętnie bym się tam zatrudnił. :lol:
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaRCHeW »

Witam.
Ink. pisze:a skoro wyleciał z bossy za łamanie regulaminu z "którym powinien sie zapoznać" to zgodnie z tym co mówi bossa oszukiwał więc ja nikogo nie oczerniam ja stwierdzam fakty
Czyli w/g Ciebie: "Bossa powiedziała, że Green oszukuje" i to na pewno Green oszukuje.
Nie ważne, że Bossa nie udowdniła Greenowi, że oszukuje! bo przecież Green musiał oszukiwać skoro Bossa tak mówi!.

Pozdrawiam
Karol Marchewka

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nie odwołał sie od decyzji i dlatego tak twierdze

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

Witam.
Ink. pisze:Nie odwołał sie od decyzji i dlatego tak twierdze
Ciekawy jestem co Ty byś napisał w takim odwołaniu na miejscu Greena? LOL

Pozdrawiam
Karol Marchewka

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

Witam.
Ink. pisze:Udowodnil bym że nie gram na dane zwenętrzne czym nie lamie regulaminu bossy
ROTFL :D Co znaczy udowodnił bym? Mógłbyś to rozwinąć?

Pozdrawiam
Karol Marchewka

Awatar użytkownika
Esco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Esco »

Ink.

A jak zareklamować odrzucenie transakcji przez DD?

W ramach reklamacji mają mu teraz otworzyć? A po jakiej cenie i kiedy zamknąć?
Reklamacja w tym przypadku to nonsens.

Kiedy kilka osób z forum (w tym ją) zaczęło wyrażać swoje niezadowolenie z jakości usług pełnionych przez Admirala nie pojawił się żaden obrońca uciśnionych brokerów. :lol:
Ciekawe, prawda? Może dlatego że AM nie jest polskim brokerem.

Daje do myślenia również fakt że obrońcy Bossy pojawili się na forum po wycofaniu się oficjalnych pracowników.
Ostatnio zmieniony 22 lis 2011, 12:46 przez Esco, łącznie zmieniany 4 razy.

Awatar użytkownika
matka
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: matka »

Ink. czy to nie Ciebie prosiłem kilkadziesiąt stron temu, żebyś przestał pisać w tym wątku? Twoje zdanie nie liczy się dlatego, bo z każdego Twojego postu bije jasny przekaz, że jesteś zbyt dużo poziomów za nisko merytorycznie. Nie wiem jakie siano trzeba mieć w głowie, żeby w ogóle rozważać stawanie po stronie brokera. Jak dla mnie na taki pomysł może wpaść tylko ktoś wciąż grający na demo. Zmaltretowałeś ten wątek ilością swoich postów, każdy o wartości merytorycznej poniżej zera. Teraz już nikomu nie będzie się chciało brnąć przez Twoje mądrości, żeby sobie wyrobić pogląd o tego typu praktykach. Ja jak widzisz wciąż czekam na odpowiedź na moje pytania i nigdy się nie doczekam, między innymi dzięki Tobie. Więc jeśli masz choć odrobinę oleju w głowie i więcej niż 12 lat, nie odpisuj na tego posta ani w tym wątku już w ogóle. Proponuję Ci dział dla początkujących. Jak będziesz już doświadczonym graczem, a to znaczy m.in. przynajmniej raz wyruchanym przez brokera, zapraszamy z powrotem.

jasonbourne Ty też sobie odpuść z łaski swojej, jak masz sprowadzać dyskusje do takiego poziomu. Nie rozumiesz zagadnienia ani od strony technologii ani biznesowej, ale koniecznie chcesz w dyskusji uczestniczyć, więc piszesz kompletne głupoty. Skoro preferujesz grę pod dyktando brokera, metodami które on Ci podpowie jako dobre i uczciwe, to Twoja sprawa. Wiedz jednak, że większość graczy ma nieco szersze horyzonty.
Obrazek
Unfortunately, more to come

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

MaRCHeW pisze:Witam.
jasonbourne pisze:Ten wątek jest tak śmieszny i zabawny, że naprawdę trudno go traktować poważnie.
Bo pewnie razem z Ink. o to Wam chodziło? Zrobić bajzel w wątku by sedno sprawy się rozmyło i Bossa była na wierzchu?

Szkoda, bo wartość dodana tego wątku mogła by być bardzo duża dla użytkowników forum.

Pozdrawiam
Karol Marchewka
Pewnie że by miała sens o ile wątek nie składał by sie tylko i wyłącznie z plucia na bosse

qwerty00
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: qwerty00 »

green7 pisze:A że krytykowałem ranking optymalny ? Owszem. A wiesz czemu: bo mnie zainteresował jako byłem tam dosyć wysoko. Nie miałem racji ? Miałem: zobacz co pisałem. Pomyliłem się ? Nie: ranking optymalny wygrał gość, który zarobił 6 zł. 40 gr.
Weź kalkulator i przelicz: WIĘCEJ można było zarobić na lokacie a nie bawiąc się "w optymalne inwestowanie". Twoim zdaniem oczywiście wszystko jest cacy bo broker nazywa się bossa i słowa krytyki powiedzieć nie wolno co ?
Witam.
Prosilbym Ciebie - GREEN7 o wytlumaczenie jak to obliczyles?
Jesli sie pomyliles, prosze napisz (chce wiedziec czy potrafisz sie przyznac do bledu/manipulacji/ wybierz sobie cos):
"ja GREEN7 wprowadzilem innych uzytkownikow forum www.forex.nawigator.biz w BŁĄD po raz PIERWSZY"

wg mnie ranking optymalny wygral: muchozol - uzyskal on wynik 297% co daje ~3970zl

dlatego pytam i prosze o uzasadnienie Twoich obliczen (jak obliczyles 6zl), jesli zakonczymy ten temat mam kolejne pytania.
mam nadzieje, ze w innych aspektach nie ma tak diametralnej roznicy w tym co mowisz a jaka jest prawda.
pozdrawiam Ciebie i innych serdecznie

ODPOWIEDZ