Co do podpunktu d... Ja jestem innego zdania,bo próbowali wyciągnąć gdzie trafił,itd.przez kilka stron,zamiast od razu napisać,napiali tylko"to nie jest VD" i tyle w temacie.A skoro to nie było,to i padły zdania"że w takim razie pewnie jest to DD,bo KAŻDY MM tego używa" to w końcu powiedziano że mają DD.
Ale cóż to za szczerość? to tak jakby kobieta się przyznała że jest kobietą,i należy ją za to chwalić
Gdyby napisali ZA CO się tam trafia,i coś o tym podziale na lepszych i gorszych,to wtedy jak najbardziej.Tym czasem odpowiedzi słyszmy na to co wiemy,a to co jest zastanawiające od samego początku jest omijane.
Co do punktu a i b.Wiesz co,jak dobrze zrozumiałem już drugiego dnia trafił na DD.Jeżeli wiadomo że to nie jest żaden gracz bez SL,tylko ktoś kto wygrał konkurs XTB,to trzeba było mu szybko uciąć skrzydła,może nie zauważy(tak ja to widzę,i nazywajcie to spiskami czy jak tam chcecie,ale nie wydaje mi się to czym niemożliwym).Innych pewnie zostawili,bo może grali bez SL,albo przyszła by na nich pora później.
Pamiętaj,że opóźnienie kilka sekund,może nie mieć zawsze znaczenia jeżeli grasz ręcznie,ale na automacie ma kolosalne znaczenie.
W takim razie należy spytać,kto z forum był w czołówce automatów,i dalej jest,i nie ma z tym problemu,i zlecenia trwają tyle samo? Bo taka odpowiedź ewentualnie może podtrzymać Twoją tezę.
Jason chce byś zrozumiał,że nikt nie mówi że mają być idealni,tylko jeżeli się robi konkurs na automaty,to nie można się bawić w takie opóźnianie bo to nie ma najmniejszego sensu.Jak rozumiem odpowiedzi dlaczego tam trafił poza tymi "zewnętrznymi źródłami danych" nie usłyszał.
Wytłuamczcie mi tylko,skoro wszystko początkowo odbywa się automatycznie,to po co przekierowywać kogoś na DD,gdzie wiadomo że człowiek będzie wolniejszy od komputera.Jest na to jakieś racjonalne wytłumaczenie,czy po prostu tak jak się mówi,że ten kto zarabia,i powoduje stratę brokera,najpierw jest odsyłany do DD,a jak to nie pomoże to blokada konta(bo na forum takich przypadków pełno,nie mówię o konkretnym brokerze).