Jest wiadome, kiedy będzie możliwość korzystania z funkcji która pokazuje mi obrót w PLN? Czy może ta funkcja oficjalnie działa, a u mnie jest coś nie tak?
Pozdrawiam!

Taki raport został już udostępniony. W platformie rzeczywistej należy wybrać Raportyindiglo pisze:Jest wiadome, kiedy będzie możliwość korzystania z funkcji która pokazuje mi obrót w PLN? Czy może ta funkcja oficjalnie działa, a u mnie jest coś nie tak?
Na platformie rzeczywistej jest możliwość zawierania transakcji na CFD opertych o kurs ropy WTI. Ilość instrumentów na platformie DEMO jest znacząco ograniczona w stosunku do instrumentów na rachunku Rzeczywistym.jajajaja pisze:czy jest mozliwosc handlowania ropa WTI? bo na stronie www widze ze jest napisane ze tak a na platformie transakcyjnej (demonstracyjnej) nie ma
Nie ma możliwości wynegocjowania poziomu Stop Out. Jest on ustawiony na poziomie 90% wymaganego depozytu do otwarcia wszystkich pozycji na rachunku.jajajaja pisze:drugie pytanie - czy jest jakas mozliwosc wynegocjowania marginesu %, zeby przy otwartej pozycji tracacej powyzej 10% dalo sie dalej normalnie inwestowac, nie zamykajac tej stratnej pozycji
Jeżeli saldo bieżące rachunku wynosi 90% wartości depozytu wymaganego do otwarcia pozycji na rachunku.jajajaja pisze:to w takim razie na jakim poziomie ogolnej straty w % sa automatycznie zamykane pozycje?
Obecnie nie ma takiej możliwości.mario83 pisze:Czy Alior trader udostepnia jakies api do podlaczenia sie inna aplikacja i handlu na eurusd i gbpusd?
Z moich obserwacji wynika, że gdy raport robi się od 17.08.2011 to działa, jeśli datę początkową ustawi się wcześniej, to wywala ten błąd o którym pisał indiglo.Dariusz Wiśniewski pisze:OK, postaram się jak najszybciej zweryfikować ten Raport.indiglo pisze:Wiem wiem ,z tymże wybierając tę opcję, wyskakuje komunikat o błędzie przy wybraniu np. kilkuniowego zakresu, bądź miesięcznego.
"Brak dostępnych danych dla wprowadzonego zapytania"
Pozdrawiam