AliorTrader - ECN.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
2
6%
Poza paroma minusami są ok
13
41%
Przeciętny
7
22%
Mają wiele wad
5
16%
Stanowczo odradzam
5
16%

Liczba głosów: 32

indiglo
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: indiglo »

Witam,

Jest wiadome, kiedy będzie możliwość korzystania z funkcji która pokazuje mi obrót w PLN? Czy może ta funkcja oficjalnie działa, a u mnie jest coś nie tak?

Pozdrawiam! :wink:

jajajaja
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: jajajaja »

czy jest mozliwosc handlowania ropa WTI? bo na stronie www widze ze jest napisane ze tak a na platformie transakcyjnej (demonstracyjnej) nie ma. i drugie pytanie - czy jest jakas mozliwosc wynegocjowania marginesu %, zeby przy otwartej pozycji tracacej powyzej 10% dalo sie dalej normalnie inwestowac, nie zamykajac tej stratnej pozycji

Awatar użytkownika
BM Alior Bank
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: BM Alior Bank »

indiglo pisze:Jest wiadome, kiedy będzie możliwość korzystania z funkcji która pokazuje mi obrót w PLN? Czy może ta funkcja oficjalnie działa, a u mnie jest coś nie tak?
Taki raport został już udostępniony. W platformie rzeczywistej należy wybrać Raporty -> Obrót w PLN na FX

Dodano po 2 minutach:
jajajaja pisze:czy jest mozliwosc handlowania ropa WTI? bo na stronie www widze ze jest napisane ze tak a na platformie transakcyjnej (demonstracyjnej) nie ma
Na platformie rzeczywistej jest możliwość zawierania transakcji na CFD opertych o kurs ropy WTI. Ilość instrumentów na platformie DEMO jest znacząco ograniczona w stosunku do instrumentów na rachunku Rzeczywistym.
jajajaja pisze:drugie pytanie - czy jest jakas mozliwosc wynegocjowania marginesu %, zeby przy otwartej pozycji tracacej powyzej 10% dalo sie dalej normalnie inwestowac, nie zamykajac tej stratnej pozycji
Nie ma możliwości wynegocjowania poziomu Stop Out. Jest on ustawiony na poziomie 90% wymaganego depozytu do otwarcia wszystkich pozycji na rachunku.
Nie oznacza to, że jeżeli pozycja traci 10% wartości to zostanie zamknięta.
Biuro Maklerskie Alior Banku
mail: kontakt.bm@alior.pl
tel: 19503

indiglo
Bywalec
Bywalec

Dariusz Wiśniewski

Wiem wiem ,z tymże wybierając tę opcję, wyskakuje komunikat o błędzie przy wybraniu np. kilkuniowego zakresu, bądź miesięcznego.
"Brak dostępnych danych dla wprowadzonego zapytania"

Pozdrawiam! :wink:

Awatar użytkownika
BM Alior Bank
Pasjonat
Pasjonat

indiglo pisze:Wiem wiem ,z tymże wybierając tę opcję, wyskakuje komunikat o błędzie przy wybraniu np. kilkuniowego zakresu, bądź miesięcznego.
OK, postaram się jak najszybciej zweryfikować ten Raport.

Pozdrawiam

mario83
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mario83 »

Czy Alior trader udostepnia jakies api do podlaczenia sie inna aplikacja i handlu na eurusd i gbpusd?
kupuj POLSKIE produkty

jajajaja
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: jajajaja »

to w takim razie na jakim poziomie ogolnej straty w % sa automatycznie zamykane pozycje?

Awatar użytkownika
BM Alior Bank
Pasjonat
Pasjonat

jajajaja pisze:to w takim razie na jakim poziomie ogolnej straty w % sa automatycznie zamykane pozycje?
Jeżeli saldo bieżące rachunku wynosi 90% wartości depozytu wymaganego do otwarcia pozycji na rachunku.

Dodano po 2 minutach:
mario83 pisze:Czy Alior trader udostepnia jakies api do podlaczenia sie inna aplikacja i handlu na eurusd i gbpusd?
Obecnie nie ma takiej możliwości.

indiglo
Bywalec
Bywalec

Kurcze, od wczoraj ciągle mam problemy z wczytywaniem wykresów. Nie chcą się zmieniać, ciągle tylko symbol odświeżania i tak w kółko, raz zaskoczy - raz nie. Człowiek chce zarobić, a mu nie pozwolą :cry:

buchcik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: buchcik »

Dariusz Wiśniewski pisze:
indiglo pisze:Wiem wiem ,z tymże wybierając tę opcję, wyskakuje komunikat o błędzie przy wybraniu np. kilkuniowego zakresu, bądź miesięcznego.
OK, postaram się jak najszybciej zweryfikować ten Raport.

Pozdrawiam
Z moich obserwacji wynika, że gdy raport robi się od 17.08.2011 to działa, jeśli datę początkową ustawi się wcześniej, to wywala ten błąd o którym pisał indiglo.
Serdecznie pozdrawiam,
Maciej Buchta.

ODPOWIEDZ