Zobacz Good Will Hunting jaką mógłbyś mieć wielką przyjemność (może nawet orgazm) gdybyś podpiął myfxbook-a i pokazał, że się myliłem w ocenie Twoich trejdów ... i że jestem zmuszony przyznać, że nie oszukiwałeś ....
Dlaczego tego nie chcesz zrobić?
Może dlatego że nie robi mi żadnej różnicy to co przyznasz? Nie podpiąłem myfxbooka, bo nie chciałem być traktowany "specjalnie". To nie ja muszę Ci coś udowadniać, to ty musisz udowodnić mi, że moje wyniki nie są prawdziwe. Patrz, założyłeś swój dziennik tylko po to żeby mnie sprowokować, a ja nawet nie zwróciłem uwagi na to co tam sobie piszesz. Wiesz czemu? Bo nie interesują mnie Twoje wyniki. To czy robisz dziennie 100 czy 1000 pipsów nie jest w stanie mnie nawet trochę ruszyć, to Twoja sprawa i Ci szczerze gratuluję takich wyników

. Nie musisz mi niczego udowadniać, bo Twoje pieniądze i Twoje wyniki to Twoja sprawa. Czemu więc ty postanowiłeś rozliczać mnie z moich pieniędzy i wyników? Czyżbyś chciał sobie udowodnić, że jednak nie może mi iść aż tak dobrze? Dzięki, to nawet miłe
Wiesz, nie wiem czy oglądasz czasem filmiki na youtubie autorstwa niejakiego testovirona, może to nienajlepszy przykład ale testo kiedyś powiedział, po tym jak ktoś zarzucił mu, że bogactwo które pokazuje nie jest jego, że się bardzo cieszy, bo kiedy ktoś mówi, że to nie jest Twoje to znaczy że to jest dużo, bardzo bardzo dużo. Ja też się ciesze, że wg Ciebie to nie jest prawdziwe.
Ok, a czy jesteś wstanie sensownie uzasadnić dlaczego już nie stosujesz tego dobrodziejstwa?
Masz rewelacyjny system, uniwersalny na każdy TF, o którym tyle było krzyku, więc dlaczego teraz grasz innym?
Jasne, nie stosuje tego systemu dlatego, że nie odpowiada on moim predyspozycjom czasowym. System MAX pozwala czerpać naprawdę dobre zyski, nawet lepsze niż moje tutaj, jeśli poświęcimy na trading kilka godzin dziennie. Dla mnie to niestety za dużo, nie jestem codziennie na tyle dyspozycyjny żeby w ten sposób tradeować co w konsekwencji nie raz prowadziło mnie do podejmowania złych decyzji gdy chciałem gonić pipsy i rynek. System, który sobie dostosowałem pod siebie jest związany z systemem MAX ponieważ wykorzystuje tu średnie z parametrami określonymi przez Zbyszka. I nic poza tym. Obecnie udało mi się ograniczyć czas przed wykresami do minimum, wstaje sobie rano, obserwuje wykres, wyznaczam ewentualne punkty zwrotne / punkty wybić i cały dzień mogę robić co tylko chce, bez trzymania ręki na pulsie, czekam aż cena się tam pojawi żeby zacząć analizować.
System MAX to świetny system, który warto znać. Sprawdza się świetnie kiedy masz sporo czasu i trading jest Twoją pracą i kiedy chcesz uzupełnić swój system o średnie, które rzeczywiście trzymają rynek.
Oczywiście, że tak. Tak samo jak kupujący mają prawo zapytać o KONKRETY
Jasne, że kupujący mają prawo zapytać o konkrety. Pytanie tylko czy sprzedający jest oszustem gdy nie zdradzi tych konkretów czy po prostu ma kiepski marketing?
Co do Twojej drugiej wypowiedzi, to tak, masz racje że forum służy do wymiany doświadczeń, jest tu tylko jeden mały szkopuł - nie każdy chce się tymi doświadczeniami i przemyśleniami dzielić. Nie wnikam czemu, jedni nie chcą robić tego za darmo, inni nie chcą tego robić bo im się nie chce, nie ważne, bo mają do tego prawo. Widzisz, forum oczekuje informacji, na forum dobrze by było gdyby autor systemu, który chce go sprzedać, opisał jego działanie i wszystkie parametry, słowem podał wszystko na tacy. Głupi przykład, ale czy gdy kupujesz telewizor w sklepie to bierzesz go do domu żeby sprawdzić jak pasuje do Twojej meblościanki? Wydaje mi się, że nie. Przy każdym zakupie, nawet przy zakupie głupich ogórków (temat na czasie) podejmujemy pewne ryzyko, zostawiamy pieniądze, a nie wiemy do końca jakie te ogórki są w smaku. Jeden sprzedawca zrobi degustacje, a drugi nie, to już ich sprawa.
Panowie moderatorzy, to jest śmieszne, że za oszustów i młotków nie ma ostrzeżeń nawet kiedy są raportowani, a za mój post w którym pada kilku "idiotów" (niepersonalnych dodajmy) od razu pojawia się ostrzeżenie. Przecież to jest śmieszne, multikonciarz Godfather dostaje bana na pierwsze konto, a na drugie tylko ostrzeżenie? Ależ kara.. Bez jaj..