Let's Rock!

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Zablokowany
le0n71
Gaduła
Gaduła

Post autor: le0n71 »

Znowu mi niedobrze
Obrazek

Godfather
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Godfather »

Good Will Hunting pisze:to ty musisz udowodnić mi, że moje wyniki nie są prawdziwe
Podaj mi hasło inwestora do swojego konta, to Ci to udowodnię ...
Może przy okazji się okaże, że to demo było, a nie real?
Proste rzeczy bywają bardzo trudne, ponieważ są bardzo łatwe.

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: Good Will Hunting »

Żadnych haseł nikomu nie będę podawał, bo po co. Patrz, przeczytaj sobie jeszcze raz, bo moim zdaniem dość trafnie przedstawiłem całą sytuację i Twoje podejście.
Nie podpiąłem myfxbooka, bo nie chciałem być traktowany "specjalnie". To nie ja muszę Ci coś udowadniać, to ty musisz udowodnić mi, że moje wyniki nie są prawdziwe. Patrz, założyłeś swój dziennik tylko po to żeby mnie sprowokować, a ja nawet nie zwróciłem uwagi na to co tam sobie piszesz. Wiesz czemu? Bo nie interesują mnie Twoje wyniki. To czy robisz dziennie 100 czy 1000 pipsów nie jest w stanie mnie nawet trochę ruszyć, to Twoja sprawa i Ci szczerze gratuluję takich wyników . Nie musisz mi niczego udowadniać, bo Twoje pieniądze i Twoje wyniki to Twoja sprawa. Czemu więc ty postanowiłeś rozliczać mnie z moich pieniędzy i wyników? Czyżbyś chciał sobie udowodnić, że jednak nie może mi iść aż tak dobrze? Dzięki, to nawet miłe

Wiesz, nie wiem czy oglądasz czasem filmiki na youtubie autorstwa niejakiego testovirona, może to nienajlepszy przykład ale testo kiedyś powiedział, po tym jak ktoś zarzucił mu, że bogactwo które pokazuje nie jest jego, że się bardzo cieszy, bo kiedy ktoś mówi, że to nie jest Twoje to znaczy że to jest dużo, bardzo bardzo dużo. Ja też się ciesze, że wg Ciebie to nie jest prawdziwe.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

Magpie

Post autor: Magpie »

Godfather pisze:Może przy okazji się okaże, że to demo było, a nie real?
to bardzo prawdopodobne.

Uważam, że moderatorzy powinni zamknąć ten "pseudo journal" on nikomu nie służy to zwyczajna napinka.

Awatar użytkownika
admkowal
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: admkowal »

Uważam, że moderatorzy powinni zamknąć ten "pseudo journal" on nikomu nie służy to zwyczajna napinka.
e tam, moim zdaniem idealnie obrazuje wiedzę autora. Może powinienem przeczytać jeszcze raz ale chyba nie spotkałem się z ani jednym zdaniem dotyczącym spekulacji a wywodów na półstrony, które zamydlają oczy, pełno.
its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu

AK

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: Good Will Hunting »

Jasne, że Journal należy zamknąć, tym bardziej że od wczoraj nic innego niż tzw. "napinka" się tutaj nie pojawi.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

Awatar użytkownika
Tig3r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: Tig3r »

Na wniosek autora Jurnal zostaje zamknięty.
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..

Zablokowany