Let's Rock!
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Żadnych haseł nikomu nie będę podawał, bo po co. Patrz, przeczytaj sobie jeszcze raz, bo moim zdaniem dość trafnie przedstawiłem całą sytuację i Twoje podejście.
Nie podpiąłem myfxbooka, bo nie chciałem być traktowany "specjalnie". To nie ja muszę Ci coś udowadniać, to ty musisz udowodnić mi, że moje wyniki nie są prawdziwe. Patrz, założyłeś swój dziennik tylko po to żeby mnie sprowokować, a ja nawet nie zwróciłem uwagi na to co tam sobie piszesz. Wiesz czemu? Bo nie interesują mnie Twoje wyniki. To czy robisz dziennie 100 czy 1000 pipsów nie jest w stanie mnie nawet trochę ruszyć, to Twoja sprawa i Ci szczerze gratuluję takich wyników . Nie musisz mi niczego udowadniać, bo Twoje pieniądze i Twoje wyniki to Twoja sprawa. Czemu więc ty postanowiłeś rozliczać mnie z moich pieniędzy i wyników? Czyżbyś chciał sobie udowodnić, że jednak nie może mi iść aż tak dobrze? Dzięki, to nawet miłe
Wiesz, nie wiem czy oglądasz czasem filmiki na youtubie autorstwa niejakiego testovirona, może to nienajlepszy przykład ale testo kiedyś powiedział, po tym jak ktoś zarzucił mu, że bogactwo które pokazuje nie jest jego, że się bardzo cieszy, bo kiedy ktoś mówi, że to nie jest Twoje to znaczy że to jest dużo, bardzo bardzo dużo. Ja też się ciesze, że wg Ciebie to nie jest prawdziwe.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.
e tam, moim zdaniem idealnie obrazuje wiedzę autora. Może powinienem przeczytać jeszcze raz ale chyba nie spotkałem się z ani jednym zdaniem dotyczącym spekulacji a wywodów na półstrony, które zamydlają oczy, pełno.Uważam, że moderatorzy powinni zamknąć ten "pseudo journal" on nikomu nie służy to zwyczajna napinka.
its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu
AK
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu
AK
- Good Will Hunting
- Pasjonat