Przecież możesz to samemu sprawdzić.Zatoichi pisze:Raz piszesz że pierwszy nick to Moonwalker, a teraz piszesz że wcale nie istniał na tym forum. Hmmmm
Jest dostępna lista wszystkich użytkowników forum.
Poszukaj czy jest na niej Moonwalker ...
Przecież możesz to samemu sprawdzić.Zatoichi pisze:Raz piszesz że pierwszy nick to Moonwalker, a teraz piszesz że wcale nie istniał na tym forum. Hmmmm
tym tekstem to dowodzisz ze tym młotkiem to chyba jestes Ty , poszukaj na forum o co chodziło w tym przypadku z tym multikontem, i jak łatwo wyzywać przychodzi kogoś, no nic , wysoki poziom kultury widać .SzybkiSzmal pisze: By zwiększyc zainteresowanie?xd Good Will Hunting to napewno oszust i młotek Mr. Green sam ma ostrzezenie za mulitikonto
na pewno*, zapamiętaj sobie na przyszłość, jeśli w szkole nie miałeś jeszcze ortografii to może Ci się przydać, a nuż zaskoczysz "paniom"Good Will Hunting to napewno oszust i młotek
Napisałem już o tym raz i w sumie liczyłem, że nie będę musiał powtarzać, nic trudno, jeszcze raz, tym razem prosto, jak dla kogoś prostego. Moje "multikonto" jest wynikiem tego, że zapomniałem hasła do profilu "Benny Blanco". Jeśli dobrze pamiętam to nie napisałem tam ani jednego posta, bo tylko przeglądałem forum. Jeśli nie napisałem z niego żadnego posta, to oczywistą oczywistością jest, że nie pisałem z dwóch kont równolegle (i z tego i z tego jednocześnie, jakbyś nie wiedział co znaczy równolegle). Więc o jakim multikonciarstwie i oszustwie mówimy w tym wypadku? Nie bądź śmieszny, nie ukrywałem się za programami zmieniającymi adres IP, ani nic takiego, po prostu, zgubiłem hasło do starego konta więc założyłem nowe.sam ma ostrzezenie za mulitikonto
a to ciekawa teoria, mógłbyś mi wyjaśnić co miałeś na myśli? Podać jakieś przykłady? Będę naprawdę wdzięczny.Jest jednym z tych zabawnych uzytkownikow, ktorzy dowodzą własnej racji, oceniając przy tym innych bezpodstawnie
Skąd wiesz? Sądząc po Twoich postach w podstawówce to ty nigdy nie byłeśTo forum a nie boisko w podstawowce...
Już na górze tego posta masz jasno napisane czemu założyłem nowy dziennik. Do pierwszego zamierzam wrócić kiedy tylko zrealizuje, bądź nie zrealizuje, postawiony sobie tutaj cel. Może będę go prowadził w nieco innej formie ale to nie jest temat na dyskusję w tym momencie. W żadnym wypadku nie możemy mówić, że dziennik "nie wypalił", zwłaszcza, że dzień w dzień zwiększałem kapitał.naprawde warto się zastanowic nad prowadzeniem drugiego dziennika, skoro pierwszy nie wypalił
kolejna ciekawa teza autora, mógłbym wiedzieć po czym wnosisz że to reklama? A i gdybyś mógł mi powiedzieć jeszcze czego to reklama, byłbym w pełni usatysfakcjonowany.Ten dziennik to napewno reklama
Masz racje, dlatego jestem dla Ciebie pełen podziwu, jesteś tępy bezinteresownie, a do tego jesteś w tym dobry! SzacuneczekDobrze jest robic coś bezinteresowanie i jeszcze byc w tym dobrym.