MrYogi czy mogę opowiedziec Koledze Good Will Hunting jak zakończyło się nasze szkolenie?Good Will Hunting pisze:Wstyd było się po tylu latach tradeowania zapisać na szkolenie do MrYogiego co
Obiecałem Ci, że nikomu nie powiem więc pytam ....
MrYogi czy mogę opowiedziec Koledze Good Will Hunting jak zakończyło się nasze szkolenie?Good Will Hunting pisze:Wstyd było się po tylu latach tradeowania zapisać na szkolenie do MrYogiego co
Przygotuj na dzisiaj swój myfxbook.Good Will Hunting pisze:Czy tak robią mężczyźni? Możliwe, w takim razie ja jestem chłopcem.
Rozumiem, że przykładowo to kto umie gotować oceniasz po tym jak chodzi na szczudłach? Nie wiem w jaki sposób fakt, że ulegnę Twoim naleganiom ma uczynić mnie chłopcem, a Ciebie mężczyznom, ale to tylko Twoja frajerska logika. Kładę się spać, miłej, ostatniej nocy na forum, wykorzystaj ją jak najlepiej, obraź wszystkichPrzygotuj na dzisiaj swój myfxbook.
Ja przygotuję swój i wymienimy się linkami.
Bedzie wiadomo, kto jest mężczyzną, a kto chłopcem ...
Nie. To kto jak umie trejdować oceniam po tym jakie ma wyniki ...Good Will Hunting pisze:Rozumiem, że przykładowo to kto umie gotować oceniasz po tym jak chodzi na szczudłach?
Godfather pisze:Mój pierwszy nick to Moonwalker. Teraz już podepniesz myfxbook?Good Will Hunting pisze:do momentu w którym nie zdobędziesz się na minimum uczciwości i nie podpiszesz się tutaj swoim "pierwszym nickiem" (nie wiem jak to określić) nie zamierzam odpowiadać na żadne Twoje prowokacje
Czy może jeszcze sobie życzysz dokładne dane z adresem, peselem nipem itd?
Raz piszesz że pierwszy nick to Moonwalker, a teraz piszesz że wcale nie istniał na tym forum. HmmmmGodfather pisze:Taki nick nie istniał wcale na forumZatoichi pisze:Moonwalker
To dopiero będzie moje kolejne wcielenie ...