Oczywiście to tylko moja subiektywna opinia.
moze rynkiem nie rusza...ale gdyby to bylo "forum" to by nie bylo tylu zarejstrowanych przedstawicieli brokowforex_lover pisze:Czy niektórzy z WAS nie przeceniają ROLI jaką gra to forum na rynku FX?
tzn ilu?? i jakiego formatu?? bo raczej to nie sa osoby utrzymujace sie z fx, a raczj "dawcy"forex_lover pisze:To dlaczego do cholery tam jest najwięcej klientów?
Forex_lover argument z ilością klientów jest naprawdę słaby. Wiadomo, że XTB ma chyba najlepszy marketing na FX w Polsce a możliwe że nawet za granicą co nie świadczy o jakości usługiforex_lover pisze:rozdajmy kałasznikowy i strzelajmy. No i proszę znowu wszystkiemu winne xtb echh. To dlaczego do cholery tam jest najwięcej klientów?
BTW
ilu klientów ma bossa, go4x, alior, am, fxpro?
Wesolek z kolegiforex_lover pisze:d) nigdy nie gadałem sam ze sobą bo jestem w miarę normalny
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 019#249019forex_lover pisze:
Jako obecny klient Admiralsa i XTB powiem tak - szybciej i łatwiej (mail/tel) komunikuje mi się z tymi drugimi ale to moje prywatna opinia.
Daro dobry żart.niedługo powstanie seria kawałów o xtb..daromanchester pisze:Myślę że jeśli przedstawiciel XTB wytknąłby oficjalnie jakieś błędy innemu brokerowi to użytkownikom byłoby to na rękę.
Po prostu zdrowa konkurencja.
Na prawdę panowie nie ma się co wstydzić, kiedyś wprowadzicie ecn'a i będziecie budzić podziw u niektórych.
dobry pomysł jak się nie sprawdzi-mozna cofnąć.daromanchester pisze:możliwość pisania postów 7 dni po rejestracji
nie wiem czy to dobry pomysł. Tzn 7 dni nikogo nie zbawi.. a jak chce coś zachachmęcić to i tak to zrobidaromanchester pisze: - możliwość pisania postów 7 dni po rejestracji - wielu by zniechęciło do zakładania na szybko kont żeby odpowiedzieć wulgarnie na jakieś zarzuty/pytania wobec swoich szkoleń, sygnałów, etc.
Wnioskuję o ostrzeżenie dla CiebieNie ma co się wstydzić że się pracuje dla banku czy brokera (nikt nie jest idealny)