Propozycje zmian regulaminu dotyczące multikont

Komunikacja do i od admina i moderatorów forum, ogłoszenia, komunikaty.
mb777
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: mb777 »

Może niedługo trzeba będzie wysłać skan dowodu, kopie umowy o pracę i podać wszystkie rachunki jakie ma się założone u jakiego brokera, potem mod będzie wszystko sprawdzał i jak coś się nie zgadza ban :shock:
O ile mi wiadomo to jest otwarte forum na którym każdy może być anonimowy i jak nie chce się chwalić kim jest to nie musi. Wydawało mi się że wypowiadają się tutaj dorośli ludzie ,ale od pewnego czasu mam wątpliwości.

Awatar użytkownika
Ciekawy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Ciekawy »

daromanchester pisze:Ja uważam że przydatne by było:
- możliwość pisania postów 7 dni po rejestracji - wielu by zniechęciło do zakładania na szybko kont żeby odpowiedzieć wulgarnie na jakieś zarzuty/pytania wobec swoich szkoleń, sygnałów, etc.
- w profilu jest rubryka zawód - powinna być wyświetlana pod avatarem- wtedy można by wpisać gdzie pracuje dana osoba.
jeśli chodzi o pomysł dopuszczający pisanie postów 7 dni po rejestracji zmieniłbym lekko - powinno to być po prostu moderowane pod kątem treści. Sam założyłem konto dopiero jak chciałem zadać jakieś pytanie... wiec należałoby rozgraniczyć użytkowników którzy rejestrują się aby wyrazić opinię a tych którzy mają po prostu jakieś pytanie.
Co się tyczy rubryki zawód to nie bardzo pojmuję... przecież to tylko rubryka i aby to było wiarygodne każdy musiałby wpisywać prawdę a tak raczej nie jest ;)
NiceFox pisze:Polecam wprowadzić konta komercyjne dla instytucji finansowych ze specjalnym cennikiem
Pomysł fajny ale takie konto musiałoby być szczególnie uprzywilejowane aby ktoś chciał za to płacić... ciekawe co to mogłoby być?

Pozdrawiam ;)
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2011, 22:24 przez Ciekawy, łącznie zmieniany 1 raz.

forex_lover
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: forex_lover »

daromanchester pisze:
forex_lover pisze:Proszę o ujawnienie miejsca pracy pana tadusza cobym mógł powiązać jego zachowanie i kłamliwe teksty z pracodawcą - Alior?
No jest to duża i poważna firma i kompletnie nie powiązana z FX. Całkiem inna branża.

Darek
Skoro mój pracodawca został ujawniony przez moderatora (zaznaczam - przez moderatora - czyli naruszono moja prywatność w tym wątku a nie przeze mnie choć sam to zrobiłem już dość dawno)

to W IMIĘ RÓWNOŚCI i SPRAWIEDLIWOŚCI SPOŁECZNEJ PROSZĘ o UJAWNIENIE PRYWATNYCH informacji o panu tadeuszu jako, że z chęcią wyrobię sobie zdanie na podstawie jego postów na temat tejże dużej i poważnej firmy.
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2011, 22:27 przez forex_lover, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mavratus
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Mavratus »

żadna równość :wink:
Uważaj jest tu dużo zadymiarzy jeśli masz tutaj swoje zdanie i umiesz, wybierać wątki na tym forum na pewno masz predyspozycje. Tylko frajerzy kłócą się kto ma większego.

Awatar użytkownika
Kuguar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kuguar »

Panowie nie odbiegajcie od tematu bo jest on o czym innym :)
Ja myślę że wypowiedzi nowych użytkowników powinny być sprawdzane przez modów a następnie dopuszczane lub nie do wrzucenia do danego tematu i myśle że to powinno sie sprawdzić -wiadomo że modzi bedą mieli wtedy więcej pracy no ale cóż taka wasza dola :)
GOD BLESS ME...-"candles absorb EVERYTHING (news, rumours, speculation, etc). candles are price. price is....everything"
Mój Journal: http://forex-nawigator.biz/forum/journa ... 17291.html

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

forex_lover miotasz się już. Ja tutaj staram się porozmawiać z użytkownikami na temat multikont.
Oraz transparentności przedstawicieli brokerów na tym forum
forex_lover pisze:Skoro mój pracodawca został ujawniony przez moderatora
Nie został. To właśnie Ty przyznałeś sie teraz że jest Twoim pracodawcą.
Ja napisałem:
daromanchester pisze:Użytkownicy którzy logowali się z adresu ip XTB:
Mogłeś napisać że byłeś tam na wycieczce ze szkoły i się na chwilę zalogowałeś w ich kafejce :)
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

forex_lover
Gaduła
Gaduła

no bo byłem - mają "darmowe wi-fi" :)

no skoro moderator tak nierówno traktuje użytkowników to idę oglądać house - nic tu pomnie.

p.s.
z jakiego ip loguje się pan tadeusz?
co to jest "transparentność przedstawicieli brokerów"?
za multikonta ban - oczywiste jak przy sprawie z bossa (osobiście mu współczuje)
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2011, 22:38 przez forex_lover, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

forex_lover pisze:z jakiego ip loguje się pan tadeusz?
Stałego i jednego.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr

forex_lover
Gaduła
Gaduła

no widzisz do czego prowadzą takie pomysły ? Są absurdalne. Sprowadziliśmy sprawę do absurdu. A Ty czujesz się królem i władcą :) wszechwiedzącym RESPECT

p.s.
przepraszam za swojego dostawcę internetu - daje dynamicznego ip
zaznaczam nie mam nic wspólnego z firmą MULTIMEDIA - choć słyszałem, ze mają dobre połączenie do FX w "modelu kable" i świetnych dostarczycieli płynności informacji poufnych tzw inside. niestety asynchroniczność łącza powoduje, że ja szybciej czytam to co Wy piszecie niż wysyłam to co ja piszę
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2011, 22:43 przez forex_lover, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

forex_lover pisze:co to jest "transparentność przedstawicieli brokerów"?
No właśnie próbujemy to ustalić !!!!
Czego oczekują użytkownicy.

ODPOWIEDZ