O ile mi wiadomo to jest otwarte forum na którym każdy może być anonimowy i jak nie chce się chwalić kim jest to nie musi. Wydawało mi się że wypowiadają się tutaj dorośli ludzie ,ale od pewnego czasu mam wątpliwości.
jeśli chodzi o pomysł dopuszczający pisanie postów 7 dni po rejestracji zmieniłbym lekko - powinno to być po prostu moderowane pod kątem treści. Sam założyłem konto dopiero jak chciałem zadać jakieś pytanie... wiec należałoby rozgraniczyć użytkowników którzy rejestrują się aby wyrazić opinię a tych którzy mają po prostu jakieś pytanie.daromanchester pisze:Ja uważam że przydatne by było:
- możliwość pisania postów 7 dni po rejestracji - wielu by zniechęciło do zakładania na szybko kont żeby odpowiedzieć wulgarnie na jakieś zarzuty/pytania wobec swoich szkoleń, sygnałów, etc.
- w profilu jest rubryka zawód - powinna być wyświetlana pod avatarem- wtedy można by wpisać gdzie pracuje dana osoba.
Pomysł fajny ale takie konto musiałoby być szczególnie uprzywilejowane aby ktoś chciał za to płacić... ciekawe co to mogłoby być?NiceFox pisze:Polecam wprowadzić konta komercyjne dla instytucji finansowych ze specjalnym cennikiem
Skoro mój pracodawca został ujawniony przez moderatora (zaznaczam - przez moderatora - czyli naruszono moja prywatność w tym wątku a nie przeze mnie choć sam to zrobiłem już dość dawno)daromanchester pisze:No jest to duża i poważna firma i kompletnie nie powiązana z FX. Całkiem inna branża.forex_lover pisze:Proszę o ujawnienie miejsca pracy pana tadusza cobym mógł powiązać jego zachowanie i kłamliwe teksty z pracodawcą - Alior?
Darek
Nie został. To właśnie Ty przyznałeś sie teraz że jest Twoim pracodawcą.forex_lover pisze:Skoro mój pracodawca został ujawniony przez moderatora
Mogłeś napisać że byłeś tam na wycieczce ze szkoły i się na chwilę zalogowałeś w ich kafejcedaromanchester pisze:Użytkownicy którzy logowali się z adresu ip XTB:
No właśnie próbujemy to ustalić !!!!forex_lover pisze:co to jest "transparentność przedstawicieli brokerów"?