Propozycje zmian regulaminu dotyczące multikont

Komunikacja do i od admina i moderatorów forum, ogłoszenia, komunikaty.
Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Ja to bym pana forex_lover wykluczył z forum.... :) Ot - bo dawno nie było zadymy na mój temat ( które to totalnie mam gdzieś :) :)

forex_lover
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: forex_lover »

daromanchester pisze: No i właśnie o to chodzi. Ich znamy.
Nie ukrywają tego, mało tego niektórzy podpisują się z imienia i nazwiska.
Nie wstydzą się dla kogo pracują.
To chyba dosyć transparentne? Nie uważasz?
no to super :), czyli jest git, to na czym miałby niby te zmiany polegać skoro jest dobrze?

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nie jest dobrze skoro ktoś z firmy XYZ oczernia konkurencję licząc na korzyści właśnie tej firmy.

forex_lover
Gaduła
Gaduła

Cyb pisze:Ja to bym pana forex_lover wykluczył z forum.... :) Ot - bo dawno nie było zadymy na mój temat ( które to totalnie mam gdzieś :) :)
masz skrzynkę piwa od mojej żony!
proszę o wykluczenie to pozwoli mi iść po dotacje
http://szerokopasmowapolska.pl/dotacje- ... -cyfrowym/
"Dotacje na walkę z wykluczeniem cyfrowym" i może w końcu ja zarobie na fx więcej od żony (ona na forum nie wchodzi).

Dodano po 1 minutach:
Cyb pisze:Nie jest dobrze skoro ktoś z firmy XYZ oczernia konkurencję licząc na korzyści właśnie tej firmy.
to kasować takie posty co za problem!
A jakie korzyści osiągają oczerniając konkurencje?
Jakieś konkrety znacie, da się zarobić na merca?

anea
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: anea »

Ryszard Rembiszewski - popularny Pan Lotto przez caly czas prowadzenia nie mogl brac udzialu w zakladach, jak by to wygladalo jakby on wygral 6-stkę ? pewnie tak jak forex_lover klika do nas z pracy;

chcesz klikac prywatnie rob to po godzinach pracy tak jak napisales z ip stalego, domowe, ale w dalszym ciagu dla mnie to konflik interesow, reprezentujesz tutaj swojego pracodawce, wiec podpisuj sie jego nazwa;

jestem za tym by wkoncu ktos zrobil na tym forum porzadek proponuje, zeby przy kazdym loginie brokera widniala adnotacja np xtb i wowczas bedzie przejrzyscie.

p.s. pozatym coraz czesciej ostatnio mam wrazenie ze tutaj juz klikaja sami brokerzy miedzy soba :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2011, 23:33 przez anea, łącznie zmieniany 2 razy.
"Po drugiej stronie monitora siedzą ludzie, którzy chcą waszych pieniędzy. Albo wy im je zabierzecie, albo oni zabiorą je wam. Bądźcie zimnymi sukinsynami. Cierpliwie czekajcie na swoją kolej......"

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nie piję z byle kim. Przykro mi.
Poza tym próbujesz się bronić w bardzo idiotyczny sposób... No cóż ... XTB...

forex_lover
Gaduła
Gaduła

no to nie pij, nie pytam z kim pijasz alkohol. Nie interesuje mnie to czy jest to KTOŚ czy NIKT.

idiotycznie piszesz, no cóż Cyb

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Heh, nie dam się sprowadzić do tak niskiego poziomu... Nie ta liga... Wstanę sobie jutro i popatrzę co tam się naprodukowałeś.... :)

forex_lover
Gaduła
Gaduła

anea pisze:Ryszard Rembiszewski - popularny Pan Lotto przez caly czas prowadzenia nie mogl brac udzialu w zakladach, jak by to wygladalo jakby on wygral 6-stkę ? pewnie tak jak forex_lover klika do nas z pracy;

chcesz klikac prywatnie rob to po godzinach pracy tak jak napisales z ip stalego, domowe, ale w dalszym ciagu dla mnie to konflik interesow, reprezentujesz tutaj swojego pracodawce, wiec podpisuj sie jego nazwa;

jestem za tym by wkoncu ktos zrobil na tym forum porzadek proponuje, zeby przy kazdym loginie brokera widniala adnotacja np xtb i wowczas bedzie przejrzyscie.

p.s. pozatym coraz czesciej ostatnio mam wrazenie ze tutaj juz klikaja sami brokerzy miedzy soba :mrgreen:
no i w kółko macieju o tym samym bez przeczytania całego wątku. Do moderatorów - jak widać nie wszyscy są w stanie nawet ze zrozumieniem i przyjemnością przeczytać ten wątek. Będziemy temat wałkować w kółko i do niczego nie dojdziecie.

Dodano po 2 minutach:
Cyb pisze:Heh, nie dam się sprowadzić do tak niskiego poziomu... Nie ta liga... Wstanę sobie jutro i popatrzę co tam się naprodukowałeś.... :)
idę oglądać House a moderatorom takim jak ty życzę rozsądku, wyobraźni i kultury oraz szacunku dla wszystkich - nowych, mądrych i mniej rozgarniętych. Bo w życiu ... różnie bywa.

pa

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Za długo nie oglądaj bo rano czas do pracy....
Pa ! :)

ODPOWIEDZ