daromanchester pisze:
No i właśnie o to chodzi. Ich znamy.
Nie ukrywają tego, mało tego niektórzy podpisują się z imienia i nazwiska.
Nie wstydzą się dla kogo pracują.
To chyba dosyć transparentne? Nie uważasz?
no to super , czyli jest git, to na czym miałby niby te zmiany polegać skoro jest dobrze?
Cyb pisze:Ja to bym pana forex_lover wykluczył z forum.... Ot - bo dawno nie było zadymy na mój temat ( które to totalnie mam gdzieś
masz skrzynkę piwa od mojej żony!
proszę o wykluczenie to pozwoli mi iść po dotacje http://szerokopasmowapolska.pl/dotacje- ... -cyfrowym/
"Dotacje na walkę z wykluczeniem cyfrowym" i może w końcu ja zarobie na fx więcej od żony (ona na forum nie wchodzi).
Dodano po 1 minutach:
Cyb pisze:Nie jest dobrze skoro ktoś z firmy XYZ oczernia konkurencję licząc na korzyści właśnie tej firmy.
to kasować takie posty co za problem!
A jakie korzyści osiągają oczerniając konkurencje?
Jakieś konkrety znacie, da się zarobić na merca?
Ryszard Rembiszewski - popularny Pan Lotto przez caly czas prowadzenia nie mogl brac udzialu w zakladach, jak by to wygladalo jakby on wygral 6-stkę ? pewnie tak jak forex_lover klika do nas z pracy;
chcesz klikac prywatnie rob to po godzinach pracy tak jak napisales z ip stalego, domowe, ale w dalszym ciagu dla mnie to konflik interesow, reprezentujesz tutaj swojego pracodawce, wiec podpisuj sie jego nazwa;
jestem za tym by wkoncu ktos zrobil na tym forum porzadek proponuje, zeby przy kazdym loginie brokera widniala adnotacja np xtb i wowczas bedzie przejrzyscie.
p.s. pozatym coraz czesciej ostatnio mam wrazenie ze tutaj juz klikaja sami brokerzy miedzy soba
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2011, 23:33 przez anea, łącznie zmieniany 2 razy.
"Po drugiej stronie monitora siedzą ludzie, którzy chcą waszych pieniędzy. Albo wy im je zabierzecie, albo oni zabiorą je wam. Bądźcie zimnymi sukinsynami. Cierpliwie czekajcie na swoją kolej......"
anea pisze:Ryszard Rembiszewski - popularny Pan Lotto przez caly czas prowadzenia nie mogl brac udzialu w zakladach, jak by to wygladalo jakby on wygral 6-stkę ? pewnie tak jak forex_lover klika do nas z pracy;
chcesz klikac prywatnie rob to po godzinach pracy tak jak napisales z ip stalego, domowe, ale w dalszym ciagu dla mnie to konflik interesow, reprezentujesz tutaj swojego pracodawce, wiec podpisuj sie jego nazwa;
jestem za tym by wkoncu ktos zrobil na tym forum porzadek proponuje, zeby przy kazdym loginie brokera widniala adnotacja np xtb i wowczas bedzie przejrzyscie.
p.s. pozatym coraz czesciej ostatnio mam wrazenie ze tutaj juz klikaja sami brokerzy miedzy soba
no i w kółko macieju o tym samym bez przeczytania całego wątku. Do moderatorów - jak widać nie wszyscy są w stanie nawet ze zrozumieniem i przyjemnością przeczytać ten wątek. Będziemy temat wałkować w kółko i do niczego nie dojdziecie.
Dodano po 2 minutach:
Cyb pisze:Heh, nie dam się sprowadzić do tak niskiego poziomu... Nie ta liga... Wstanę sobie jutro i popatrzę co tam się naprodukowałeś....
idę oglądać House a moderatorom takim jak ty życzę rozsądku, wyobraźni i kultury oraz szacunku dla wszystkich - nowych, mądrych i mniej rozgarniętych. Bo w życiu ... różnie bywa.