Dobra bo schodzimy z tematu.
Ja uważam że przydatne by było:
- możliwość pisania postów 7 dni po rejestracji - wielu by zniechęciło do zakładania na szybko kont żeby odpowiedzieć  wulgarnie na jakieś zarzuty/pytania wobec swoich szkoleń, sygnałów, etc.
- w profilu jest rubryka zawód - powinna być wyświetlana pod avatarem- wtedy można by wpisać gdzie pracuje dana osoba.
Są też tutaj osoby które pracują dla banków i podobnych instytucji. Moderatorzy to widzą ale użytkownicy nie mają pojęcia o tym.
Było by to pomocne dla samych userów którzy widzieliby że mają do czynienia z kimś co ma pojęcie o czym mówi.
Nie ma co się wstydzić że się pracuje dla banku czy brokera (nikt nie jest idealny 

)
Myślę że jeśli przedstawiciel XTB wytknąłby oficjalnie jakieś błędy innemu brokerowi to użytkownikom byłoby to na rękę.
Po prostu zdrowa konkurencja.
Na prawdę panowie nie ma się co wstydzić, kiedyś wprowadzicie ecn'a i będziecie budzić podziw u niektórych.
A my moderatorzy będziemy mieli mniej pracy i rzadziej narażali się na obrzucanie błotem.
Ja marze o jednym tygodniu żebym nie musiał usuwać postów i łagodzić sporów.
Pozdrawiam
Darek
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein