[quote="nocnyjastrzab"]@Pablo78 muszę dość sceptycznie odnieść się do Twojego posta. Po pierwsze nie przywiązywałbym tak dużej wagi do tego o czym trąbią w mediach to po pierwsze - bo za zwyczaj przejaskrawiają sytuację, tylko zastanowiłbym się jak ludzie ustosunkują się do tych danych.
Po drugie faktycznie na Weekly widzimy objęcie bessy, jednak na D nie widzę sygnału do wejścia.
O wejściu w tą parę pomyślałbym dopiero po przebiciu wsparcia na 0.9723, ale to moje subiektywne zdanie.
witam nocny jastrzebiu

tak na marginesie skad pomysł na takiego nicka do jakiegos plemienia nalezysz? nie mozna wychodzic z załozenia ze media tylko walą nas w rogi

bo musimy czerpac informacje a kto inny ma nam je dostarczyc ale równiez na podstawie tych informacji mozemy wyciagac rózne wnioski moje przedstawiłem

tygodniowy wykres ktroy zmierza ku koncowi i optymalnie by było aby zakończył sie w poblizu minimów aby wymowa była bardziej wiarygodna do tego dolozymy dywergencje i wszystko staje sie jasne ze fala 5 dobiegla konca i przed nami korekta ABC pozdrawiam

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.