Never Lose Again by DRAGON33
- klonmarcin
- Maniak

Coś zbytnio zaczynacie kombinować przy tej strategii.

Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
- daromanchester
- Przyjaciel Forum

answer pisze:daromanchester fajny pomocnik wlasnie kombinuje jak dodac poziomy 12 i 88tak aby fibs wstawiał się odrazu z tymi poziomami.
Boby jeśli mu pomagają te poziomy to czemu nie. Dla przypomnienia poziom 50% nie jest poziomem Fibo a wszyscy go używają.Boby_Fischer pisze:Dlaczego akurat te magiczne poziomy? Ani to FIBO ani nic...
Cytując za Wikipedią
Ale gdyby edek to wiedział to pewnie nie odbiłby się na dziennym od tego poziomuZe względów praktycznych i tradycyjnych wynika zaliczenie do poziomów Fibonacciego współczynnika 0,5 czyli 50%.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
- Boby_Fischer
- Gaduła

-
ocb
System jest świetny i daje profit tylko i wyłacznie wtedy jeśli sie kurczowo trzyma jego zasad, testowałem chwile system i oto efekty :
Dodano po 22 minutach:
edytuje
to co napisałem dotyczy oryginalnego systemu TRO z jego forum, do tego co umiesciłeś w pdf możesz mieć racje
zapowiada się ciekawy tydzień na testowaniu tego z Twoimi modifikacjami 
Dodano po 22 minutach:
Mi się wydaje że system nieuczy grać z trendem a przeciw niemu, bo w systemie chodzi by grać na odbiciach od poziomów które nam tworzy wskaźnik. Skoro TRO radzi grac raz na jednej 15 i wchodzić przy pierwszym kontakcie ceny z poziomem tzn ze cena na chhwile się cofnie a potem może dalej iść z trendem, co do czytelnego sygnału wejścia to się zgadzam, jednak jest to wejście na scalpa i tego nie można zapominać, trzymanie pozycji dłużej może się odwrócić przeciw nam, do tego trzeba już szukać potwierdzeń na innych systemach.TeXs pisze:Pograłem trochę NLA i uważam, że jest to bardzo dobra strategia dla wszystkich którzy zaczynają przygodę z forexem.
Uczy podstawowej zasady gry z trendem i daje bardzo czytelne sygnały na wejście, co dla początkujących jest najważniejszym elementem.b][/b]
edytuje
to co napisałem dotyczy oryginalnego systemu TRO z jego forum, do tego co umiesciłeś w pdf możesz mieć racje
-
Dark_kNight
- Gaduła

jestem za i juz nie wsyzstkie podst. linki sa aktualne... tzn te z pierwszych postow. Uprzejmie Prosze o skrocenie ewentualnie otworzenie osobnego tematu pdod tyt: "Jak zacząć z NEVERLOSE AGAIN?"
to bylby temat dla zupelnei poczatkujacych w tym temacie... a chwalenie sie osiagnieciami za jego pomoca albo pytania dlaczego nei zadzialal powinny byc zadawane dalej tutaj a nie powinny sie mieszac z pytaniami od zupelnei poczatkujacych... prosze
to bylby temat dla zupelnei poczatkujacych w tym temacie... a chwalenie sie osiagnieciami za jego pomoca albo pytania dlaczego nei zadzialal powinny byc zadawane dalej tutaj a nie powinny sie mieszac z pytaniami od zupelnei poczatkujacych... prosze
Pieniądze są krwią tego świata...