Never Lose Again by DRAGON33
- klonmarcin
- Maniak
Ja dokładnie podzielam opinie przedmówców - sam też do takich wniosków doszedłem - już wiele razy przejechałem się na dokładnie takiej samej sytuacji.dzikus pisze:Troche za mocno i za szybko to spadło żeby brać tam Longa ale to moje przemyślenia
I to jest mankament NLA - bo wg AT z wyższych TF rozpoczął się wtedy już spadek - a tutaj NLA pokazuje nam nadal long - właśnie z tego powodu ostatnio odchodzę od NLA na rzecz własnej strategii.

Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
Mam pytanie do TeXs.
Skąd wziąć wskaźnik, który rysuje poziomy Fibo?
Może pytanie nie na temat. Ale te poziomy oznaczają kolejne poziomy wsparcia lub oporu i na nich może cena zawrócić?
Czy te poziomy Fibo kształtują się jakoś do aktualnej ceny, czy są wynikiem jakichś wcześniejszy formacji?
Czy na różnych TFach będą różne te poziomy Fibo?
Może znasz jakiś dobry artykuł, gdzie mógłbym zasięgnąć wiedzy na temat tych poziomów Fibo?
Z góry dzięki i pozdrawiam
Skąd wziąć wskaźnik, który rysuje poziomy Fibo?
Może pytanie nie na temat. Ale te poziomy oznaczają kolejne poziomy wsparcia lub oporu i na nich może cena zawrócić?
Czy te poziomy Fibo kształtują się jakoś do aktualnej ceny, czy są wynikiem jakichś wcześniejszy formacji?
Czy na różnych TFach będą różne te poziomy Fibo?
Może znasz jakiś dobry artykuł, gdzie mógłbym zasięgnąć wiedzy na temat tych poziomów Fibo?
Z góry dzięki i pozdrawiam
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
To nie jest automat 
Poziomy Fibo rysujesz sam poniżej podaję bardzo fajna prezentację ale niedługo zdejmą ją z serwera.

Poziomy Fibo rysujesz sam poniżej podaję bardzo fajna prezentację ale niedługo zdejmą ją z serwera.
TeXs pisze:Poniżej Link do prezentacji
"Fibonacci i jego zastosowanie" przygotowanej przez Pawła Śliwę
Link do prezentacji
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
Ja ostatnio znalazłem coś dla leniwychTeXs pisze:Poziomy Fibo rysujesz sam poniżej podaję bardzo fajna prezentację ale niedługo zdejmą ją z serwera.

Rysuje samo fibo w oparciu o zigzaga na każdym TF
Nawet nie najgorzej się to sprawuje.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
- Boby_Fischer
- Gaduła