Never Lose Again by DRAGON33
jaka jest zależność wyświetlania się na wykresie komunikatów WEJŚCIE lub symbolów STRZAŁKI . Czasem pierwszy jest symbol wejście, zaraz potem strzałka, albo odwrotnie. Innym razem widoczne są mocne sygnały do handlu (kolor świeczki odpowiedni, kanał EMA - nad lub pod wykresem, wskaźnik TRO_Dynamic, itp.) a nie widać ani symbolu STRZAŁKI ani napisu WEJŚCIE
Czyżby złe chochliki je ukradły lub Obrońcy Krzyża aby zepsuć świetną okazję do nałapania cennych pipsów?
Czy mimo braku tych symboli warto handlować?
Czyżby złe chochliki je ukradły lub Obrońcy Krzyża aby zepsuć świetną okazję do nałapania cennych pipsów?
Czy mimo braku tych symboli warto handlować?
Niestety nie dostaniesz czegoś takiegomrpioter pisze: a nie widać ani symbolu STRZAŁKI ani napisu WEJŚCIE

Te elementy naniosłem celowo na wykres aby pokazać, że to jest dobre miejsce na wejście (strzałka i napis) czyli to są elementy narysowane przeze mnie a nie przez system.
Kurcze mimo wszystko fajnie by było mieć taki automat (może ktoś napisze ea pod NLA)
powodzenia,
TeXs
Chciałbym Wszystkim podziękować za dobre słowa odnośnie mojego opisu dla NLA to bardzo mobilizuje i pokazuje, że warto coś zrobić dla forum.
Ale odwołam się do stopki MrYogi'ego.
Jedynym sposobem, by uniknąć zepsucia pod wpływem pochwał, jest pracować dalej [...] Innego wyjścia nie ma.
Albert Einstein
Ostatnio zmieniony 13 sie 2010, 16:06 przez TeXs, łącznie zmieniany 1 raz.
TeXs,
w swoim poradniku napisałeś:
Oznacza to, że na wskaźniku TRO_MULTI_METER_CandleColor świeczka H1 i D1 musi być w tym samym kolorze? Czy po prostu muszą się być takie same odpowiednio na wskaźniku TRO_MULTI_METER_CandleColor i CustomCandle?Podsumowując:
(...) 2. Sygnał sprzedaży/kupna: świeczka H1, świeczka D1 (w tym samym kolorze) (..)
Błagam tylko nie poradnikmrpioter pisze:TeXs,

Zobacz na poniższy rysunek (dzisiejsza sytuacja na EJku) mam nadzieje, że to pomoże
( a tak już zupełnie na marginesie nie przypuszczałem, że mimo tak obszernego wątku dalej będą pojawiać się pytania).
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 14 sie 2010, 00:56 przez TeXs, łącznie zmieniany 4 razy.
Dzikus,
praktycznie identyczne wejście i u mnie: nic tylko pogratulować
ewidentnie widać, że i tą metodą można zarabiać (wynik +60 pipsów) trochę pracy i efekty na pewno się pojawią.
praktycznie identyczne wejście i u mnie: nic tylko pogratulować
ewidentnie widać, że i tą metodą można zarabiać (wynik +60 pipsów) trochę pracy i efekty na pewno się pojawią.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 14 sie 2010, 14:42 przez TeXs, łącznie zmieniany 1 raz.
- siersciuch
- Pasjonat
- klonmarcin
- Maniak
Tak jak obiecałem - wrzucam ten fałszywy sygnał z pdf Texa.

Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...