Pamiętam że to pisałeś, pamiętam też przykłady z opisami, ale tutaj akurat podałem dane usłyszane z Fibonacci Team.pol75 pisze:Ja Ci o tych rzeczach pisałem kilka tygodni temu. Nawet zrzut z opisem zamieszczałem np z targetami. O drugim teście co chwile pisałem, nawet w piątek komuś odpisywałem odnośnie daxa, co wchodził na fibo 88 to też o tym warunku pisałem. Ogólnie słabo to wygląda jak nie zapamiętujesz takich rzeczy.
O tym drugim teście pamiętam że wspominałeś, słyszałem to też na nagraniach fibo ale sam nigdy tego nie sprawdzałem i nie przerabiałem, dopiero dziś widziałem to pierwszy raz.
Wiem że to dziwne ale nie potrafie tego robić. Próbuje zmienić swoje nawyki dopiero. Wcześniej przez cały czas próbowałem skalpować, nawet tutaj zacząłem w pierwszym momencie dziennika od skalpowania na 1-2 pips SL, bo tylko krótkie ruchy potrafiłem grać. Nigdy nie robiłem świadomie trejdów na kilkadziesiąt już nie mówiąc o kilkuset pips. Zazwyczaj to była zabawa na demo, klikanie na pałe a potem zostawienie pozycji i nie zaglądanie do tego demo, ale żeby świadomie poprowadzić pozycje to nigdy tego nie robiłem.pol75 pisze:Druga rzecz , która słabo wygląda to zyski. 12 pips w takim ładnym dniu to gorzej niż gorzej. Wiem że nie umiesz robić piramid , ale żeby chociaż jednej pozycji na demo nie przytrzymać na 30 pips.