Gra na danych
- unkle/.seed
- Gaduła
Szwajcar
uwierz sprawdzałem różne kombinacje i nawet grając 1 lotem blokują
candleelephants2
komplikacja prawne ? nie nie chodzi o płacenie podatku bo to mozna bez problemu zapłacić
bardziej chodzi o manewry pieniędzmi z kilku takich kont
płacisz podatek a raczej dajesz tej osobie kase niech zapłaci podatek a potem nagle Tobie na konto wpada kilkanaście tyś zł i co ? drugi raz zapłacisz podatek ?
moneybooker ma u AM ograniczenie że mozna przy jego pomocy wypłacić tylko tyle ile się przy jego pomocy wpłaciło
pozatym jak za mocno zakręcisz to wplątujesz nie tylko siebie ale i tą osobę jakby US się doczepił
także dla 1 czy 2 transakcji szkoda zachodu i ewentualnych problemów
uwierz sprawdzałem różne kombinacje i nawet grając 1 lotem blokują
candleelephants2
komplikacja prawne ? nie nie chodzi o płacenie podatku bo to mozna bez problemu zapłacić
bardziej chodzi o manewry pieniędzmi z kilku takich kont
płacisz podatek a raczej dajesz tej osobie kase niech zapłaci podatek a potem nagle Tobie na konto wpada kilkanaście tyś zł i co ? drugi raz zapłacisz podatek ?
moneybooker ma u AM ograniczenie że mozna przy jego pomocy wypłacić tylko tyle ile się przy jego pomocy wpłaciło
pozatym jak za mocno zakręcisz to wplątujesz nie tylko siebie ale i tą osobę jakby US się doczepił
także dla 1 czy 2 transakcji szkoda zachodu i ewentualnych problemów
- candleelephants2
- Gaduła
dlaczego drugi skoro ta osoba jeśli jest z najbliższej rodziny zapłaci podatek i przeleje mi na konto jako darowizne ( w najbliższej rodzinie darowizna nie jest opodatkowana) a jeśli nie jest rodziną to idzie do bankomatu i daje mi gotówkę na waciki?:) ale fakt jest taki że takie osoby się szybko skończą.unkle/.seed pisze:bardziej chodzi o manewry pieniędzmi z kilku takich kont
gdzieś jest to drzewo.
- siersciuch
- Pasjonat
Prawo nie, bardziej kłopoty z płynnościąsiersciuch pisze:nie rozumie dlaczego broker miałby mi nie wypłacić zarobionych pieniędzy? ma jakieś prawo do tego??

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- unkle/.seed
- Gaduła
siersciuch pisze:nie rozumie dlaczego broker miałby mi nie wypłacić zarobionych pieniędzy? ma jakieś prawo do tego??
czasami mają prawo
zależy jakie maja zasady w regulaminie
przykład z brzegu
Liteforex
ma tak skonstruowany regulamin, ze może usuwac transakcje w konkretnych przypadkach
i dział to w ten sposób, że póki nie zlecasz wypłaty w ogóle nie sprawdzają Twojego konta, a jak zlecisz to analizują Twoje trady i jak coś nie pasi to sru kasują te trady co im nie pasują
własnie trady na danych tak traktuja
możesz nawet natrzaskać u nich kilkanascie k$ i nic niby wszysztko gra
ale chcesz wypłacic i robi się z tego kapitał poczatkowy
i mają Cię w dupie
Jak gracie na takiego klienta, że tylko dane i nic więcej to nie dziwię się.
Jak masz zarobione pieniądze na koncie Mt4 to jest sposób, żeby je wyciągnąć w normalnych transakcjach poprzez hedge z innym kontem lub po prostu po ugraniu większej kasy zrobić 3 miesiące normalnych zleceń.
Co do LiteForex to jest wypłacalne, bo sam zarobiłem tam 15k $ i w jednym przelewie przysłali. Jednak to jest broker MM i ma Dealing Desk, który mocno uprzykrza handel.
Dzisiaj przesłałem trochę PLN na konto w AM MM i okazuje się, że zdjęli już Dealing Desk także sprawdzę jak zlecenia >5 lotów wchodzą na ważniejszych danych.
Jak masz zarobione pieniądze na koncie Mt4 to jest sposób, żeby je wyciągnąć w normalnych transakcjach poprzez hedge z innym kontem lub po prostu po ugraniu większej kasy zrobić 3 miesiące normalnych zleceń.
Co do LiteForex to jest wypłacalne, bo sam zarobiłem tam 15k $ i w jednym przelewie przysłali. Jednak to jest broker MM i ma Dealing Desk, który mocno uprzykrza handel.
Dzisiaj przesłałem trochę PLN na konto w AM MM i okazuje się, że zdjęli już Dealing Desk także sprawdzę jak zlecenia >5 lotów wchodzą na ważniejszych danych.
- unkle/.seed
- Gaduła
Zlecenia inaczej wchodzą. Na oczekujących nie ma notorycznego podświetlania zlecenia. Wcześniej zlecenie najpierw podświetlało się na żółto a po jakimś czasie od kilku sekund do minut wchodziło. Ogólnie nie dało się grać.
Sam zarobiłem 67k $ na błędach kwotowań, ale nie były to dane i jakoś broker to wypłacił. Było to jeszcze przed wejściem FiXatora a broker to FigFX. Zablokował po tym dostęp dla klientów z Polski, bo jak wypłaciłem to kilku znajomych powiadomiłem o tej darmowej kasie.
Także jak macie jakieś źródełko to cicho sza i doić.
Bariera u słabych MM to jakieś 5k $ a u lepszych 15k $.
Sam zarobiłem 67k $ na błędach kwotowań, ale nie były to dane i jakoś broker to wypłacił. Było to jeszcze przed wejściem FiXatora a broker to FigFX. Zablokował po tym dostęp dla klientów z Polski, bo jak wypłaciłem to kilku znajomych powiadomiłem o tej darmowej kasie.
Także jak macie jakieś źródełko to cicho sza i doić.
Bariera u słabych MM to jakieś 5k $ a u lepszych 15k $.
Ostatnio zmieniony 23 sie 2011, 12:58 przez Szwajcar, łącznie zmieniany 2 razy.
- unkle/.seed
- Gaduła