Gra na danych
- candleelephants2
- Gaduła
- candleelephants2
- Gaduła
- siersciuch
- Pasjonat
miałem 3 pipsy spread, ale i tak nie wyszło, uwas tez była taka luka cenowa?
, zlecenie otworzyło sie po dobrej cenie. Moze coś źle tam zrobiłem? przypadkiem nie dałem za daleko zlecenia? moze para walutowa była zła?
Dodano po 7 minutach:
no wszystki jasne, para walutowa zła, lepiej chyba grać, zeby druga waluta była z giełdy która aktualnie nie pracuje
tylko ze spread na gbpjy jest ogromny
, zlecenie otworzyło sie po dobrej cenie. Moze coś źle tam zrobiłem? przypadkiem nie dałem za daleko zlecenia? moze para walutowa była zła?
Dodano po 7 minutach:
no wszystki jasne, para walutowa zła, lepiej chyba grać, zeby druga waluta była z giełdy która aktualnie nie pracuje
tylko ze spread na gbpjy jest ogromny
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
jeżeli będziesz uparty, prawdopodobnie częściej odniesiesz sukces, niż doznasz porażki.
gielda pracuje, nie pracuje - bez znaczenia, jenem handluje sie porownywalnie w dzien i w nocy. Zaloze sie ze na gu i gj luka byla porownywalna tylko datafeed dla gj byl troszeczke opozniony, ew. reakcja byla opozniona. Innymi slowy luka jest wewnatrz swiecy, a nie pomiedzy swiecami, tak jak na gu.
W ogole uwazam ze analiza danych minutowych w przypadku danych mija sie z celem. Ja uzywam 10sek od dukasa, a przydalby sie jeszcze mniejszy interwal (na dukasie sa tez ticki, ale historii sie nie da analizowac przy ich pomocy)
W ogole uwazam ze analiza danych minutowych w przypadku danych mija sie z celem. Ja uzywam 10sek od dukasa, a przydalby sie jeszcze mniejszy interwal (na dukasie sa tez ticki, ale historii sie nie da analizowac przy ich pomocy)
- candleelephants2
- Gaduła