DD z reguły włączany jest na dane konto lub całego użytkownika czyli wszystkie jego rachunki. IP jest bez znaczenia.candleelephants2 pisze:czy ktoś wie czy w AM jest DD na numer IP czy tylko na użytkownika?
Gra na danych
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- siersciuch
- Pasjonat
- inwestor86
- Pasjonat
Ustaw własny TF.. czemu sie nie da na tickach ?Yankee pisze:W ogole uwazam ze analiza danych minutowych w przypadku danych mija sie z celem. Ja uzywam 10sek od dukasa, a przydalby sie jeszcze mniejszy interwal (na dukasie sa tez ticki, ale historii sie nie da analizowac przy ich pomocy)
Dodano po 49 sekundach:
Jest tu ktos z AM.. ale pewnie nie powie.. to bez znaczenia.. na n sposobow mozna zarzadzac tym ustrojstwem.. IP tezczy ktoś wie czy w AM jest DD na numer IP czy tylko na użytkownika?
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
- candleelephants2
- Gaduła
- Phoenix_phx
- Gaduła
- candleelephants2
- Gaduła
- unkle/.seed
- Gaduła
1 lub 2 transakcje wystarczą żeby Ci zablokowali konto (dobre dane i łykasz 40 pipsów na 4 lotach i masz 6k więc od razu coś takiego wyłapują)
więc konta kilku najbliższych znajomych i rodziny szybką się skończą, poza tym powoduje to masę komplikacji i problemów nie tylko dla Ciebie ale i dla tych osób
więc konta kilku najbliższych znajomych i rodziny szybką się skończą, poza tym powoduje to masę komplikacji i problemów nie tylko dla Ciebie ale i dla tych osób
Nie wiem jak teraz, ale kiedyś działało. Nawet kilku znajomych załapało się na zyski bez ryzyka>10k PLN, ale potem zmienili system egzekucji na oczekujących przy danych. Aktualnie nie wiem, bo jestem w AM Pro a tam jest wykonanie po następnym ticku.candleelephants2 pisze:no dobra w takim razie zakładam konta na mame, tatę, babcie, ciocię, kolęgę itd... na każdym po 5000zł (żeby wykorzystać dźwignie 1:500), 5 lotów, tylko na mocnych danych, robię 100%konta (1 maks 2 transakcje) - zmieniam konto, i tak dalej...
gdzie jest haczyk?
Co do gry na danych to do 5k $ i poniżej 1 lota raczej nawet nie będą zwracali uwagi.
- candleelephants2
- Gaduła